Τελικά τραγούδησε ο Rami Malek στο «Bohemian Rhapsody»;

bohemian-rhapsody
ΤΕΤΑΡΤΗ, 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

Ο Αμερικάνος ηθοποιός αποκάλυψε πως είχε τη «βοήθεια» του επαγγελματία τραγουδιστή Marc Matel.

Η βιογραφική ταινία «Bohemian Rhapsody» πρόκειται να κάνει την πρεμιέρα της στις ελληνικές αίθουσες της Πέμπτη και ο Rami Malek έχει ξεχωρίσει για την ερμηνεία του ως Freddie Mercury. Η ταινία κορυφώνεται με την ιστορική εμφάνιση των Queen στο Live Aid το 1985, όπου έπαιξαν πέντε από τα μεγαλύτερα τους τραγούδια: τα «Bohemian Rhapsody», «Hammer To Fall», «Crazy Little Thing Called Love», «We Will Rock You» και «We Are The Champions» και παραμένει ένα ερώτημα - εάν τραγουδούσε ο ηθοποιός.

Η απάντηση, όπως φαίνεται, είναι λίγο πολύπλοκη αφού, σύμφωνα με μια νέα συνέντευξη του Αμερικάνου ηθοποιού, ήταν συνδυασμός δικής του ερμηνείας και playback φωνητικών. Πιο συγκεκριμένα, τα φωνητικά που ακούγονται είναι από τον Καναδό Marc Matel, ο οποίος έχει γίνει γνωστός για τις εκπληκτικές διασκευές του σε τραγούδια των Queen στο YouTube. «Είναι ένας συνδυασμός λίγων φωνών» δήλωσε ο Malek, συμπληρώνοντας πως ευελπιστεί το αποτέλεσμα να είναι πειστικό.

Όσοι θελήσουν να ακούσουν αυτές τις νέες διασκευές, θα πρέπει να δουν την ταινία, καθώς το soundtrack του «Bohemian Rhapsody» θα περιλαμβάνει τις original εκτελέσεις των Queen.