Τι συμβαίνει με το reunion των Spice Girls;

spice-girls
ΠΕΜΠΤΗ, 01 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Τα σχέδια του βρετανικού girl power συγκροτήματος παραμένουν ασαφή, καθώς η Victoria Beckham παραμένει διστακτική.

Μετά από πολλά χρόνια φημών και συζητήσεων, οι Spice Girls ανακοίνωσαν την επανένωσή τους τον περασμένο Φεβρουάριο, σκορπώντας ενθουσιασμό στους θαυμαστές τους. Η χαρά όμως δεν κράτησε πολύ, αφού όσο περνούσαν οι μήνες, δεν υπήρχε καμία ουσιαστική εξέλιξη και οι ανακοινώσεις σχετικά με τη φύση της επανένωσης ήταν αρκετά συγκεχυμένες.

Shutterstock

Σύμφωνα με ένα άρθρο του Digital Spy, τέσσερα μέλη του εμβληματικού pop συγκροτήματος των 1990s – οι Emma Bunton, Geri Horner, Mel B και Mel C – έχουν προγραμματίσει μια εμφάνιση στην τηλεοπτική εκπομπή του Jonathan Ross για το ITV. Το άρθρο σημειώνει πως η Victoria Beckham δεν θα εμφανιστεί μαζί τους.

Με την κυκλοφορία νέας μουσικής ή μιας παγκόσμιας περιοδείας ουσιαστικά να έχει αποκλειστεί λόγω της απροθυμίας της Beckham, τα υπόλοιπα μέλη έχουν μιλήσει για «νέες ευκαιρίες», όπως ενδεχομένως την παραγωγή τηλεοπτικών εκπομπών και ντοκιμαντέρ. Για την ώρα όμως τα σχέδια τους παραμένουν ασαφή, οπότε η τηλεοπτική εμφάνισή τους μπορεί να αποκαλύψει περισσότερα για τις μελλοντικές δραστηριότητές τους.