Το Λονδίνο δεν ξεχνά τον George Michael

george-michael
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 02 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Φίλοι και συνεργάτες του σπουδαίου Βρετανού τραγουδιστή θα τιμήσουν τα 56α γενέθλιά του με μια συναυλία-αφιέρωμα.

Ο ξαφνικός θάνατος του George Michael τον Δεκέμβριο του 2016 σκόρπισε τεράστια θλίψη στους θαυμαστές σε όλο τον κόσμο, καθώς και στους φίλους και συνεργάτες του. Σύμφωνα με την Mirror, φίλοι και συνεργάτες του Michael θα εμφανιστούν σε μια ειδική συναυλία-αφιέρωμα στις 25 Ιουνίου 2019 για να γιορτάσουν τα 56α γενέθλιά του.

Στη συναυλία θα εμφανιστούν, μεταξύ άλλων, πολλοί πρώην συνεργάτες του, όπως η backup τραγουδίστρια, Shirley Lewis, ο μπασίστας, Deon Estus, και ο κιθαρίστας, Michael Brown. Υπεύθυνος του εγχειρήματος φέρεται να είναι ο Chris Cameron, ο οποίος είχε συνεργαστεί με τον George Michael ως μουσικός διευθυντής σε ορισμένες από τις μεγαλύτερες περιοδείες του.

Reuters / Heinz-Peter Bader

«Η οικογένεια του George είναι σύμφωνη και το στηρίζει, ήταν πολύ σημαντικό να ζητηθεί η άδειά της. Είναι υπέροχο που επιτέλους έκλεισε η ημερομηνία για να γιορτάσουν την απίστευτη μουσική και ζωή του George» δήλωσε χαρακτηριστικά η πηγή του άρθρου. Στη συνέχεια συμπλήρωσε πως γίνονται ακόμα συζητήσεις με άλλους καλλιτέχνες για να εμφανιστούν στη συναυλία, τα ονόματα των οποίων θα αποκαλυφθούν τους επόμενους μήνες.

«Ξεκίνησε ως μια ιδιωτική εκδήλωση για το συγκρότημα του George Michael και τους τραγουδιστές, για να μοιραστούμε μια βραδιά μαζί και να τιμήσουμε έναν άνθρωπο και φίλο που μας λείπει τρομερά. Ο George σημαίνει τόσα πολλά για εμάς και δεν έχουμε βρεθεί μαζί από τότε που ακούσαμε τα άσχημα νέα εκείνα τα Χριστούγεννα. Εμείς, το συγκρότημα και οι τραγουδιστές είμαστε σαν μια οικογένεια και ερχόμαστε μαζί για να θυμηθούμε κάποιον που αγαπούσαμε και που μας αγαπούσε» δήλωσε η Lewis.