To «Toy Story 4» θα ραγίσει καρδιές

toy-story-3
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 02 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Ο Tom Hanks και ο Tim Allen μίλησαν για το τελευταίο κεφάλαιο της πρωτοποριακής σειράς animated ταινιών.

Η ιστορία του «Toy Story» θα ολοκληρωθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες το καλοκαίρι του 2019 με την τέταρτη ταινία της σειράς που δημιούργησε η Pixar. Έχοντας καθιερωθεί ως μια από τις σπουδαιότερες μεγάλες 3D animated παραγωγές – τόσο από τεχνολογική, όσο και από αφηγηματική άποψη – το φινάλε δεν θα μπορούσε παρά να είναι δραματικό.

Ο Tom Hanks εμφανίστηκε στην ραδιοφωνική εκπομπή του Chris Evans για το BBC Radio 2, όπου μίλησε για τις εμπειρίες του από τα γυρίσματα του «Toy Story 4» που έγραψαν οι Will McCormack και Stephany Folsom και σκηνοθέτησε ο Josh Cooley. Ο πολυβραβευμένος ηθοποιός δεν αποκάλυψε τίποτα για την πλοκή, αλλά χαρακτήρισε τις τελευταίες σκηνές της ταινίας ως «ιστορικής σημασίας».

REX/Shutterstock / Amy Sussman

«Ήταν η πρώτη φορά που θα ηχογραφούσαμε το τέλος της ταινίας και το “Toy Story 4” θα έχει ένα συνταρακτικό τέλος» σχολίασε ο Hanks, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στη διαδικασία των γυρισμάτων. Όπως εξήγησε, «βρίσκεσαι σε ένα δωμάτιο με την ομάδα που το έχει δημιουργήσει. Όταν πήγα για την τελευταία μέρα ηχογραφήσεων, ήθελα να τους έχω την πλάτη γυρισμένη, γιατί συνήθως τους βλέπεις και μπορούν να σε κοιτάξουν και να το συζητήσουν. Αλλά δεν ήθελα να τους βλέπω και προσποιήθηκα πως δεν μπορούν να με δουν. Όταν συνειδητοποίησα τι ετοιμάζουν, σκέφτηκα πως είναι μια ιστορική στιγμή».

Αντίστοιχες δηλώσεις έκανε και ο συμπρωταγωνιστής του Hanks στις ταινίες, Tim Allen, στην πρόσφατη εμφάνισή του στο «The Talk» του CBS, επιβεβαιώνοντας τον μεγάλο δραματικό τόνο. «Είναι τόσο συγκινητική, είναι τόσο αστεία, είναι τόσο μεγάλη η ιδέα που έχουν σκαρφιστεί που έχω μείνει έκπληκτος» εξήγησε ο Allen.

Παρά το γεγονός ότι ήθελε πολύ να αποκαλύψει περισσότερα για το δραματικό φινάλε της ταινίας, ο ηθοποιός υπογράμμισε πως ορισμένες σκηνές προς το τέλος ήταν «πάρα πολύ δύσκολες».