Ακόμη να δείτε τη συλλογή Μoschino για την H&M;

moschino
ΚΥΡΙΑΚΗ, 04 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Μας αρέσει να ανακαλύπτουμε πρώτες κάθε καινούργια συνεργασία της διάσημης αλυσίδας ρούχων γιατί ξέρουμε ότι θα διασκεδάσουμε με προτάσεις αληθινής μόδας σε πιο προσιτές τιμές.

Ο Jeremy Scott διαθέτει χιούμορ και κυνισμό, ταλέντο και βαθειά γνώση. Οτιδήποτε παράγει και σχεδιάζει για τον οίκο Moschino εδώ και αρκετές σεζόν, προκαλεί έντονες αντιδράσεις, είναι ένας αντικατοπτρισμός της σύγχρονης κοινωνίας, γίνεται ένας τρόπος αφύπνισης και ας κατηγορούμε τη μόδα ότι είναι ανάλαφρη, δηλαδή λάιτ.

Ο Νοέμβριος είναι ο μήνας που μπορούμε να αγοράσουμε ρούχα και αξεσουάρ εξαιρετικά φωτογενή, μας θυμίζουν τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές ενός αναγνωρίσιμου οίκου, δεν ξέρουμε βέβαια αν αξίζει και πάλι το μαλλιοτράβηγμα για να καταφέρουμε να βρούμε αυτό που έχουμε δει στις φωτογραφίες.

Ο οίκος Moschino δεν μπορεί να συγκριθεί με κανέναν άλλον οίκο πρετ-α-πορτέ σε επίπεδο πρωτοτυπίας και μοναδικότητας, οπότε το μόνο σίγουρο είναι ότι θα περάσουμε καλά αν μπορούμε να υποστηρίξουμε με το στιλ μας τις προτάσεις του Jeremy Scott, τα υπερβολικά φορτωμένα φούτερ, φορέματα, πουκάμισα, τις αλυσίδες, τις φατσούλες, τις κιτς αντανακλάσεις μιας κιτς υπεραπαραγωγής. Λέτε να το τολμήσουμε;

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com