Nιώθετε έτοιμες να εισπνεύσουμε βιταμίνες;

vitamin-vaping1
ΔΕΥΤΕΡΑ, 05 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Ξεχάστε για λίγο το vape με καπνό και σκεφτείτε κάτι αντίστοιχο που φροντίζει την ομορφιά μας. Ή έτσι θέλουμε να πιστεύουμε.

Η συγκεκριμένη μέθοδος λέγεται vitamin vaping και δεν έχουμε παρά να την αναζητήσουμε και να τη δοκιμάσουμε για να πειστούμε ότι μπορούν να γίνουν…θαύματα, με μεθόδους που δεν γνωρίζαμε ότι υπάρχουν μέχρι σήμερα.

Πρόκειται για μία από τις  πιο καινοτόμες μεθόδους στην εποχή του wellness. Τάση που ξεκινά από την Αμερική και έχει να κάνει με τους Αμερικάνους που προτιμούν να εισπνέουν τις βιταμίνες τους, αντί να αναζητούν τους παραδοσιακούς τρόπους.

Και μπορούν να βρουν τα συγκεκριμένα vape με βιταμίνες σε μπουτίκ στη Νέα Υόρκη, στην Καλιφόρνια, στο West Village, οπότε εμείς θα πρέπει να κάνουμε λίγη υπομονή ακόμη.

Αλλά δεν πειράζει να γνωρίζουμε τι γίνεται στον κόσμο και τι μπορούμε να περιμένουμε να δοκιμάσουμε. Μια νέα τεχνική που έχει να κάνει με την εισπνοή με ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο που λέγεται ότι γεμίζει τους πνεύμονες μας με βιταμίνες Α, Β2, Β6, C, D και Ε.

Εκείνη που φαίνεται να έχει μεγαλύτερη ζήτηση είναι πάντως η Β12, για την καταπολέμηση της κούρασης. Για να δούμε τι άλλο θα σκεφτούν, για να ξέρουμε σε τι μπορούμε να ελπίζουμε. Με γεύση σοκολάτας και καραμελωμένου μπισκότου;

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com