Ο Dr. Evil του Mike Myers επέστρεψε με ένα νέο πολιτικό μήνυμα

dr-evil-mike-myers
ΤΕΤΑΡΤΗ, 07 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Αποκάλυψε στον Jimmy Fallon ένα φιλόδοξο σχέδιο πέντε βημάτων για να κάνει την Αμερική «ξανά σατανική».

Ο Mike Myers μπορεί να μην έχει κάποια ξεκάθαρα σχέδια σχετικά με τον Austin Powers, ειδικά μετά τον θάνατο του συμπρωταγωνιστή του, Verne Troyer, αλλά το τελευταίο διάστημα έχει κάνει ορισμένες εμφανίσεις ως Dr. Evil. Στο πλαίσιο των ενδιάμεσων εκλογών των ΗΠΑ, ο Myers έκανε μια «παρέμβαση» στην τηλεοπτική εκπομπή «The Tonight Show» με τον Jimmy Fallon.

Δείτε τη νέα τηλεοπτική συνέντευξη του Dr. Evil.

YouTube

O Dr. Evil έχει ετοιμάσει καπέλα για την προεκλογική εκστρατεία του.

Εκεί ο Dr. Evil ανακοίνωσε πως ο ίδιος κατεβαίνει υποψήφιος στις ενδιάμεσες εκλογές με στόχο να κάνει την Αμερική «ξανά σατανική», παραπέμποντας στο γνωστό σλόγκαν του Donald Trump. Μάλιστα παρουσίασε ένα αντίστοιχο κόκκινο καπέλο με ένα μανιακό γέλιο. Όταν ρωτήθηκε πού κατεβαίνει υποψήφιος, ο Dr. Evil απάντησε πως το μυστικό κρησφύγετό του βρίσκεται σε ένα ηφαίστειο στο Ρόουντ Άιλαντ, κοντά σε ένα στριπτιτζάδικο.

Στη συνέχεια ο καλεσμένος του Fallon αποκάλυψε το «σατανικό σχέδιο πέντε βημάτων» που έχει ετοιμάσει. Ανάμεσα σε αυτά είναι να καθιερώσει πιο στενές συσκευασίες στα Pringles, να ορίσει τον Donald Trump Jr. υπουργό Οικονομικών, να νομιμοποιήσει την μαριχουάνα, να επεκτείνει την αναμονή για διαφημίσεις στο YouTube (από πέντε σε οχτώ δευτερόλεπτα) και να αλλάξει τον εθνικό ύμνο των ΗΠΑ.