Elvis Costello: «Όχι, δεν πεθαίνω!»

elvis-costello
ΔΕΥΤΕΡΑ, 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Το καλοκαίρι ο Αμερικάνος μουσικός υποβλήθηκε σε χειρουργική αφαίρεση και αναμένεται να αναρρώσει πλήρως.

Ο Elvis Costello εμφανίστηκε στην τηλεοπτική εκπομπή «This Morning» του CBS όπου μίλησε για τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει, ενώ έπαιξε ορισμένα τραγούδια από τη νέα του κυκλοφορία. Ο Αμερικάνος μουσικός έχει διαγνωστεί με καρκίνο και αναγκάστηκε να ακυρώσει ορισμένες συναυλίες του.

Παρά το γεγονός ότι η διάγνωση αφορά έναν «μικρό, αλλά πολύ επιθετικό» καρκινικό όγκο, ο ίδιος διέψευσε τις φήμες που θέλουν να πρόκειται σοβαρή περίπτωση. Ο Costello μάλιστα τόνισε πως νιώθει «υπέροχα» και ότι αναμένεται να αναρρώσει πλήρως.

«Είμαι υπέροχα! Ήμουν εξαιρετικά τυχερός που το βρήκαν αυτό το μικρό πράγμα» εξήγησε ο Costello αναφορικά με την χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης του όγκου στην οποία υποβλήθηκε. «Λάμβανα γράμματα για τρεις εβδομάδες. Όχι, δεν πεθαίνω! Δεν αστειεύομαι με αυτό, γιατί δεν πρέπει να πας μακριά για να βρεις κάποιον που αγαπάς και που πραγματικά δίνει μάχη με τον καρκίνο» συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Παράλληλα όμως με την υγεία του, ο Costello μίλησε για τα καλλιτεχνικά σχέδιά του, καθώς και για τον πρόσφατο δίσκο με τους Imposters. Το άλμπουμ, το οποίο τιτλοφορείται «Look Now», είναι το πρώτο που κυκλοφορούν μετά το «Momofuki» του 2008 και τον solo δίσκο του «Wise Up Ghost» το 2013, όπου συνεργάστηκε με τους The Roots. Ο Costello σχολίασε πως με τον συγκεκριμένο δίσκο θέλησε να εξερευνήσει νέα μουσικά μονοπάτια, μακριά από την πεπατημένη.