Νοσηλεύτηκε ο Joe Perry των Aerosmith

aerosmith-Joe-perry Roberto Finizio
ΤΡΙΤΗ, 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Ο 68χρονος κιθαρίστας αντιμετώπιζε προβλήματα στην αναπνοή και κατέρρευσε στα παρασκήνια μετά από συναυλία του Billy Joel στη Νέα Υόρκη.

Ο κιθαρίστας των Aerosmith, Joe Perry, διακομίστηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης το Σάββατο το βράδυ, όταν κατέρρευσε στα παρασκήνια συναυλίας του Billy Joel, τον οποίο είχε συνοδεύσει επί σκηνής για ορισμένα τραγούδια. Ο 68χρονος μουσικός φέρεται να αντιμετώπιζε προβλήματα αναπνοής και οι διασώστες έπρεπε να χρησιμοποιήσουν τραχειοσωλήνα προτού μεταφερθεί σε νοσοκομείο.

Το CBS μετέφερε δηλώσεις των εκπροσώπων του Perry, σύμφωνα με τις οποίες ο μουσικός έχει τις αισθήσεις του, ανταποκρίνεται και αναμένεται να αναρρώσει πλήρως ώστε να επιστρέψει στην «ενεργό δράση» στο τέλος του μήνα. Ο κιθαρίστας έχει προγραμματίσει μια solo περιοδεία δέκα συναυλιών που αρχίζει στις 30 Νοεμβρίου, ενώ τον Απρίλιο του 2019 θα ξεκινήσει το residency των Aerosmith στο Λας Βέγκας.

Invision/AP / Amy Harris

Το residency των Aerosmith στο Park Theater του Park MGM Hotel and Casino στο Λας Βέγκας ξεκινά τον Απρίλιο.

Ο Perry είχε αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα υγείας το 2016, όταν κατέρρευσε στα παρασκήνια συναυλίας των Hollywood Vampires – των all-star συγκροτήματος που σχημάτισε με τους Jonny Depp, Alice Cooper και Duff McKagan – στο Κόνεϊ Άιλαντ. Αντίστοιχα και ο τραγουδιστής των Aerosmith, Steven Tyler, πρόσφατα είχε περιπέτειες με την υγεία του, τις οποίες και ξεπέρασε.