Διαψεύδει ο Morrissey τις φήμες για επίθεση εναντίον του σε συναυλία στο Σαν Ντιέγκο

morrissey
ΤΕΤΑΡΤΗ, 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Ο πρώην τραγουδιστής των Smiths κατήγγειλε μερίδα του Τύπου για παραπληροφόρηση επειδή «δεν έχουν τίποτα αρνητικό να αναφέρουν».

Την περασμένη Κυριακή ο Morrissey έδωσε μια επεισοδιακή συναυλία στο Σαν Ντιέγκο, η οποία έληξε απότομα, με ορισμένα μέσα να αναφέρουν πως ο τραγουδιστής έπεσε θύμα επίθεσης. Σύμφωνα με τον ίδιο όμως, κάτι τέτοιο δεν έγινε και χαρακτήρισε την συναυλία «ονειρική βραδιά».

Σύμφωνα με βίντεο που ανέβηκε στο YouTube, o πρώην τραγουδιστής των Smiths ερμήνευε το «Every Day Is Like Sunday», όταν ορισμένα μέλη από το κοινό ανέβηκαν στη σκηνή και προσπαθούν να τον αγκαλιάσουν. Ο Morrissey συνεχίζει να τραγουδά καθώς οι υπεύθυνοι ασφαλείας επιχειρούν να τους απομακρύνουν. Τελικά ο Morrissey σταματά να τραγουδά και φεύγει προς τα παρασκήνια.

Δείτε το επεισοδιακό τέλος στη συναυλία του Morrissey

IBL/Rex/Shutterstock

«Η μόνη φασαρία στο Σαν Ντιέγκο ήταν οι φανταστικές αναφορές του ΤΜΖ πως μου είχαν επιτεθεί. Είναι απολύτως σκουπίδια. Η συναυλία και το κοινό ήταν μια ονειρική βραδιά για μένα. Ήταν τιμή και είμαι ευγνώμων για μια τόσο ενθουσιώδη και γεμάτη αγάπη ανταπόκριση. Έληξε μια εξαιρετική σειρά εμφανίσεων στις ΗΠΑ και είμαι απόλυτα ενθουσιασμένος. Το TMZ όμως ζει αποκλειστικά σε έναν δικό του κόσμο και ορισμένα τμήματα του Τύπου είναι εξοργισμένα που δεν έχουν τίποτα αρνητικό να αναφέρουν» σχολίασε ο ίδιος ο Morrissey.

Ο μάνατζερ του Βρετανού μουσικού, Peter Katsis, διέψευσε στη συνέχεια μέσω Facebook την είδηση πως ο Morrissey γρονθοκοπήθηκε. Όπως έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του, οι θαυμαστές του «δεν είναι μοχθηροί» και ότι «απλά κάνουν αυτό που κάνουν εδώ και σχεδόν 30 χρόνια».