Ο τελευταίος κύκλος του «Game Of Thrones» θα κάνει πρεμιέρα τον Απρίλιο του 2019

game-of-thrones
ΤΕΤΑΡΤΗ, 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Το HBO δημοσίευσε ένα νέο catch-up τρέιλερ με όλα μεγάλα γεγονότα που έχουν σημαδέψει τους ήρωες της σειράς.

Ο όγδοος και τελευταίος κύκλος της επικής σειράς φαντασίας «Game Of Thrones» θα κάνει την πρεμιέρα του τον Απρίλιο του 2019, όπως γινόταν στο παρελθόν με εξαίρεση τον έβδομο κύκλο που ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2017.

Μαζί με την ανακοίνωση της πρεμιέρας, το HBO έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο επίσημο τρέιλερ, το οποίο όμως δεν περιλαμβάνει νέο υλικό από τον επερχόμενο κύκλο. Αντιθέτως, το τρέιλερ αποτελεί ουσιαστικά μια σύνοψη των (πολλών) μεγάλων γεγονότων μέχρι στιγμής.

Δείτε το νέο catch up τρέιλερ του «Game Of Thrones» για τον όγδοο κύκλο

Ο Night King με τον πανίσχυρο στρατό του έχει διαπεράσει τα τείχη, η Cersei σχεδιάζει να προδώσει τους συνανθρώπους της και ο Jon Snow δεν γνωρίζει πως είναι ένας Tangaryen και νόμιμος διάδοχος στον Σιδερένιο Θρόνο. Παρά τις κατά καιρούς αινιγματικές δηλώσεις των πρωταγωνιστών, η μοίρα των ηρώων παραμένει ακόμα μυστήριο και αντικείμενο μεγάλων συζητήσεων στους κόλπους των θαυμαστών της σειράς.

Ο τελευταίος κύκλος θα αποτελείται από έξι μεγάλης διάρκειας επεισόδια, με τους παραγωγούς να έχουν δηλώσει πως οι σκηνές μάχης είναι οι πιο περίπλοκες στην ιστορία των τηλεοπτικών παραγωγών. Μετά το μεγάλο φινάλε του «Game Of Thrones», το HBO έχει ήδη σχεδιάσει μια spin-off σειρά η οποία θα διαδραματίζεται χιλιάδες χρόνια πριν την κεντρική ιστορία.