Lady Gaga και Dave Grohl στο πλευρό των πυροσβεστών και πυρόπληκτων

lady-gaga-dave-grohl
ΠΕΜΠΤΗ, 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Οι δυο μουσικοί κέρασαν αυτοπροσώπως πίτσες και μπάρμπεκιου σε πυρόπληκτους και πυροσβέστες στην Καλιφόρνια.

Οι καταστροφικές πυρκαγιές που έχουν ξεσπάσει στην Καλιφόρνια έχουν απανθρακώσει πάνω από 400.000 στρέμματα γης και έχουν στοιχήσει τη ζωή σε 48 ανθρώπους. Περίπου 250.000 κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής έλαβαν εντολές να εκκενώσουν τα σπίτια τους, ανάμεσά τους και πολλοί αστέρες από τον χώρο του θεάματος.

Όπως πολλοί συνάδελφοι της, η Lady Gaga βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό των πυροσβεστών και των πυρόπληκτων και την Τρίτη εμφανίστηκε σε ένα καταφύγιο του Ερυθρού Σταυρού στο Λος Άντζελες με πίτσες, καφέ και άλλα εφόδια. «Είμαι καθοδόν για ένα καταφύγιο στην Καλιφόρνια για να είμαι με ανθρώπους που έχουν αφήσει τα σπίτια τους. Είναι μια από τις πράξεις καλοσύνης μου για σήμερα και σας ενθαρρύνω να κάνετε το ίδιο. Να είστε καλοί» έγραψε στα προφίλ κοινωνικής δικτύωσης που διατηρεί.

«Δεν είναι εύκολο, ξέρω πως δεν είναι εύκολο. Ξέρω πως πολλοί νιώθετε μεγάλο πόνο τώρα. Αυτό που μπορώ να σας πως είναι πως θα προσευχηθώ για καθέναν από εσάς. Είστε στις σκέψεις μου και απλώνω την αγάπη μου σε όλους σας. Ξέρω πως δεν γνωριζόμαστε, αλλά σας αγαπώ. Αυτή είναι μια επείγουσα κατάσταση, αλλά δεν είστε μόνοι» δήλωσε η Lady Gaga σε πυρόπληκτους κατοίκους στο καταφύγιο.

Ο Dave Grohl, ο ηγέτης των Foo Fighters, θέλησε να δείξει την ευγνωμοσύνη του στους πυροσβέστες, διοργανώνοντας ένα μπάρμπεκιου. Όπως είχε αποκαλύψει ο ίδιος ο Grohl, το τελευταίο διάστημα έβλεπε πολλές εκπομπές στο YouTube για τα μυστικά της σωστής μαρινάδας και αποφάσισε να δημιουργήσει τη δική του εταιρεία μπάρμπεκιου, την Backbeat BBQ.

Πρώτοι «πελάτες» του τραγουδιστή ήταν οι πυροσβέστες τους σταθμού 68 στην περιοχή Καλαμπάσας της Καλιφόρνια. «Ήταν απίστευτο που μας επισκέφτηκε ο Dave Grohl των Foo Fighters  και μας κέρασε από το μπάρμπεκιού του. Ευχαριστούμε Dave, ήταν υπέροχο» έγραψαν οι πυροσβέστες στο προφίλ τους στο Instagram.