Το «Thank U, Next» της Ariana Grande σπάει ρεκόρ streaming στο Spotify

ariana-grande Michael Buckner
ΠΕΜΠΤΗ, 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Η νέα μεγάλη επιτυχία της Αμερικανίδας pop star ξεπέρασε τα 100 εκατομμύρια streams πιο γρήγορα από οποιοδήποτε άλλο τραγούδι.

Το νέο single-έκπληξη της Ariana Grande, το «Thank U, Next», κυκλοφόρησε στις 3 Νοεμβρίου και γρήγορα έχει γίνει από τα πιο δημοφιλή τραγούδια της. Για την ακρίβεια, το τραγούδι το οποίο φέρεται να είναι εμπνευσμένο από τις πρόσφατες σχέσεις της, σημείωσε ένα εκπληκτικό ρεκόρ στο Spotify, καθώς έσπασε το φράγμα των 100 εκατομμυρίων streams πιο γρήγορα από οποιοδήποτε άλλο στον κατάλογο της πλατφόρμας.

Όπως σημείωσε η ίδια η Grande μέσω μιας ανάρτησης στο Instagram, το νέο της hit single κατάφερε να σπάσει αυτό το ρεκόρ μέσα σε μόλις 11 μέρες από την κυκλοφορία του. Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια, η οποία φέρεται να ετοιμάζει έναν νέο δίσκο, ευχαρίστησε τους θαυμαστές της για την στήριξή τους.

Παράλληλα, το νέο τραγούδι της Grande είχε 9,6 εκατομμύρια streams μέσα σε ένα 24ωρο, σπάζοντας το ρεκόρ περισσοτέρων ακροάσεων σε μια μέρα για γυναίκα καλλιτέχνη, το οποίο κατείχε μέχρι πρότινος η Taylor Swift. Εκτός όμως του αξιοσημείωτου ρεκόρ, το «Thank U, Next» αποτελεί το πρώτο single της Ariana Grande που ντεμπουτάρει στην πρώτη θέση των αμερικάνικων charts.