Τι γυρεύει η Miley Cyrus στα γυρίσματα του «Black Mirror»;

miley-cyrus Carl Timpone
ΠΕΜΠΤΗ, 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018

«Ποτέ δεν μπορώ να επιβεβαιώσω ή να διαψεύσω τίποτα για τον πέμπτο κύκλο» σχολίασε με νόημα ο δημιουργός της σειράς του Netflix.

Η δυστοπική σειρά επιστημονικής φαντασίας, «Black Mirror», έχει ασχοληθεί αρκετές φορές με την κουλτούρα του celebrity και η νέα σεζόν θα έχει μια πραγματική celebrity και pop star, την Miley Cyrus. Οι φήμες για συμμετοχή της 25χρονης τραγουδίστριας στον πέμπτο κύκλο άρχισαν να κυκλοφορούν όταν εθεάθη στο σετ γυρισμάτων της σειράς που πραγματοποιούνται στο Κέιπ Τάουν στη Νότια Αφρική.

«Την είδαν στο V&A Waterfront, αλλά είναι βέβαιο πως οι θαυμαστές της θα προσπαθούν να μαντέψουν τον επόμενο πιθανό προορισμό της» σχολίασε ο Avukil Mabombo των Marriott Hotels, ο οποίος ισχυρίστηκε παράλληλα πως η Cyrus βρίσκεται στη χώρα για τα γυρίσματα της σειράς.

Σύμφωνα με άρθρο του Bloomberg, ο πέμπτος κύκλος της σειράς αναμένεται να κυκλοφορήσει τον προσεχή Δεκέμβριο μέσω του Netflix. Σε αντίθεση με άλλες χρονιές, τα γυρίσματα ξεκίνησαν νωρίς, τον Απρίλιο, στο νότιο Λονδίνο. Η είδηση έγινε γνωστή όταν κάτοικοι και καταστήματα της περιοχής έλαβαν επιστολές από την εταιρεία παραγωγής Ealing Studios για τα γυρίσματα.

«Ποτέ δεν μπορώ να επιβεβαιώσω ή να διαψεύσω τίποτα για τον πέμπτο κύκλο. Ο τέταρτος κύκλος κυριολεκτικά γράφτηκε την εποχή των αμερικανικών εκλογών, την ψηφοφορία για το Brexit και τέτοια πράγματα. Νομίζω υπήρχε ένα σκόπιμο “δεν ξέρω πώς θα εξελιχθούν όλα αυτά τα πράγματα”. Στην πραγματικότητα νομίζω πως σχολιάζεις αυτού του είδους πράγματα με θλιβερότητα» δήλωσε πρόσφατα ο Brooker στο NME.

Συνεχίζοντας, ο Brooker εξήγησε πως «δεν έπρεπε να πάμε και να κάνουμε ένα επεισόδιο για το Brexit» καθώς θεωρεί ότι «μάλλον» θα έπεφταν έξω. «Επίσης, όπως όλοι εκείνη την εποχή, αποφάσισα να κρατήσω το κεφάλι μου κάτω και να γράφω, γιατί ο κόσμος πρόκειται να εκραγεί. Για να δω, μπορώ να το γράψω αυτό πριν σκάει ένα μετεωρίτης; Τι θα συμβεί μετά; Ένας αστεροειδής; Δεν ξέρω. Δεν θα με εξέπληττε εάν ο κιμάς αποκτούσε συνείδηση και άρχισε να σέρνεται έξω από τη συσκευασία του και να φεύγει» κατέληξε ο σεναριογράφος.