Το παλάτι του Μπάκιγχαμ τίμησε τον Tom Hardy

tom-hardy James Shaw
ΔΕΥΤΕΡΑ, 19 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Ο Βρετανός ηθοποιός απέκτησε τον τίτλο του «Ταξιάρχη του πιο εξαίρετου τάγματος της Βρετανικής Αυτοκρατορίας».

Ο Tom Hardy παρασημοφορήθηκε από τον πρίγκιπα Κάρολο με τον τίτλο του «Ταξιάρχη του πιο εξαίρετου τάγματος της Βρετανικής Αυτοκρατορίας» για την προσφορά του στις τέχνες την περασμένη Πέμπτη. Ο ηθοποιός απέφυγε να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους μετά την τελετή που πραγματοποιήθηκε στο παλάτι του Μπάκιγχαμ στο Λονδίνο.

Ο 41χρονος ηθοποιός ξεκίνησε την λαμπρή καριέρα του το 2001 παίζοντας στη δραματική μίνι σειρά του HBO «Band of Brothers» και στη συνέχεια εμφανίστηκε σε παραγωγές όπως «Bronson», «Inception», «Ο σκοτεινός ιππότης: Η επιστροφή», «Σε λάθος χρόνο», «Peaky Blinders», «Mad Max: Ο δρόμος της οργής», «Δουνκέρκη» και «Venom».

Το 2010 έγινε πρεσβευτής του φιλανθρωπικού ιδρύματος The Princes’ Trust, ενώ το 2016 προτάθηκε για το βραβείο Όσκαρ καλύτερου β' ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του στο «Η επιστροφή» του Alejandro Iñárritu. Ο Hardy είναι στενός φίλος του πρίγκιπα Harry και ήταν καλεσμένος στον γάμο του με την Meghan Markle τον περασμένο Μάρτιο.

Τον Αύγουστο, ο ηθοποιός είχε δηλώσει πως τον «έχει κουράσει η ηθοποιία» και άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά αναφορικά με το επαγγελματικό μέλλον του. «Έχεις κατακτήσει το Έβερεστ. Είναι θαύμα που έχεις φτάσει κοντά στο βουνό, πόσο μάλλον να το σκαρφαλώσεις. Θέλεις να ξαναπάρεις τη διαδρομή και το να το κάνεις ξανά; Ή θέλεις να κατέβεις το βουνό και να βρεις μια παραλία; Τι είναι που σε τραβά στην τέχνη; Σε αυτή την ηλικία, δεν ξέρω πια. Ανέχτηκα αρκετά. Εάν είμαι απόλυτα ειλικρινής, απλά θέλω να συνεχίσω με τη ζωή μου» εξήγησε ο Hardy.