Η Meryl Streep δεν προσκλήθηκε, αλλά αυτοκαλέστηκε στο «Big Little Lies»

meryl-streep
ΤΕΤΑΡΤΗ, 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018

«Ήθελε να μας στηρίξει τόσο πολύ, που δε διάβασε καν το σενάριο» αποκάλυψε η Nicole Kidman.

Παρά το γεγονός ότι η τηλεοπτική μεταφορά του «Big Little Lies» δεν άφηνε πολλά περιθώρια για μια συνέχεια, η τεράστια επιτυχία που σημείωσε ώθησε το HBO να ζητήσει από τη συγγραφέα του πρωτότυπου μυθιστορήματος, Liane Moriarty, να γράψει το σενάριο για έναν δεύτερο κύκλο. Η απόφαση του δικτύου μάλιστα έγινε πολύ πιο εύκολη όταν η Meryl Streep εξέφρασε από μόνη της το ενδιαφέρον να εμφανιστεί στη σειρά.

Η σχετική αποκάλυψη ήρθε μέσω μιας νέας συνέντευξης που έδωσε η πρωταγωνίστρια της σειράς, Nicole Kidman, στο Variety. Εκεί, η πρωταγωνίστρια της σειράς δήλωσε πως οι παραγωγοί του HBO δε χρειάστηκε να ρωτήσουν την Meryl Streep εάν την ενδιαφέρει να εμφανιστεί στον δεύτερο κύκλο της σειράς, αφού η ίδια ουσιαστικά αυτοκαλέστηκε.

Όπως εξηγεί το άρθρο, μετά την βράβευση της σειράς με Χρυσή Σφαίρα, η Streep έστειλε ένα email στις πρωταγωνίστριες της σειράς Kidman και την Reese Witherspoon. «Υποθέτω πως τώρα πρέπει να έρθω μαζί σας» φέρεται να έγραψε χαρακτηριστικά στο μήνυμά της, με τις Kidman και Witherspoon να μένουν άναυδες, καθώς η Streep δεν είχε διαβάσει καν το σενάριο. «Τόσο πολύ ήθελε να μας στηρίξει» τόνισε η Kidman για την κίνηση της νέας συμπρωταγωνίστριάς της.

HBO

Το γυρίσματα του δεύτερου κύκλου του «Big Little Lies» ξεκίνησαν τον Μάρτιο και η πρεμιέρα της σειράς έχει προγραμματιστεί για το 2019.

Έτσι λοιπόν η Streep θα εμφανιστεί πλάι στις Kidman, Witherspoon, Laura Dern, Zoe Kravitz και Shailene Woodley που επιστρέφουν στους ρόλους τους, καθώς και στους νέους ηθοποιούς της σειράς, Adam Scott, Kathryn Newton και Robin Weigert. Η Streep θα ενσαρκώσει την Mary Louise Wright, την πεθερά του χαρακτήρα της Kidman και δεδομένου του πώς έληξε ο πρώτος κύκλος, η ένταση ανάμεσα στις δύο γυναίκες θα είναι μεγάλη.