Ο Jude Law θέλει να δει τη νέα ταινία του Woody Allen που μπήκε «στο αρχείο»

Jude-law
ΠΕΜΠΤΗ, 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Το Amazon αποφάσισε να αποσύρει το «A Rainy Day In New York» λόγω των κατηγοριών που αντιμετωπίζει ο σκηνοθέτης.

Σε μια νέα συνέντευξΉ του στους New York Times, ο Jude Law εξέφρασε τη σχετική του στήριξη στον Woody Allen μετά την απόφαση του Amazon να βάλει «στο αρχείο» την τελευταία ταινία του σκηνοθέτη«A Rainy Day In New York» με τους Timothée Chalamet, Selena Gomez, Elle Fanning και Rebecca Hall.

«Θα ήθελα να τη δω. Κόσμος εργάστηκε σκληρά και έβαλε πολλά σε αυτή, συμπεριλαμβανομένου του ιδίου» σχολίασε ο Βρετανός ηθοποιός. Όταν ρωτήθηκε για τους ισχυρισμούς της Dylan Farrow, ο Law δήλωσε πως δεν θα ήθελε να κάνει κάποιο σχόλιο. Η θετή κόρη του σκηνοθέτη επανέλαβε πρόσφατα τους ισχυρισμούς της πως είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης όταν ήταν επτά χρονών, με τον Allen να τη διαψεύδει κατηγορηματικά.

Παραμένει άγνωστο εάν και πότε θα γίνει διαθέσιμη η νέα ταινία του Woody Allen.

«Πραγματικά δεν ήθελα να εμπλακώ, για να είμαι ειλικρινής. Δεν νομίζω πως ήμουν σε θέση να σχολιάσω και είναι πολύ λεπτό το θέμα. Νιώθω πως έχουν ειπωθεί αρκετά, είναι ένα προσωπικό ζήτημα» εξήγησε ο ηθοποιός.

Στη συνέχεια δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να συνεργαστεί ξανά στο μέλλον με τον Woody Allen, συμπληρώνοντας όμως πως θα πρέπει να σκεφτεί προσεκτικά προτού πάρει μια τέτοια απόφαση. Σε αντίθεση πάντως με τον Jude Law, υπάρχουν πολλοί αστέρες του Χόλυγουντ που ξεκαθάρισαν πως δεν θα συνεργαστούν ξανά με τον Woody Allen.