Η Andie MacDowell θα εμφανιστεί στο τηλεοπτικό reboot του «Τέσσερις γάμοι και μια κηδεία»

andie-macdowell
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Η κλασσική ρομαντική κομεντί θα μεταφερθεί στη μικρή οθόνη σε μορφή ανθολογίας και με νέους χαρακτήρες.

Πριν από περίπου ένα χρόνο, η πλατφόρμα streaming Hulu, η MGM και η Universal TV ανακοίνωσαν τα σχέδιά τους για μια τηλεοπτική σειρά βασισμένη στη ρομαντική κομεντί «Τέσσερις γάμοι και μια κηδεία». Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις, η σειρά θα έχει τη μορφή ανθολογίας, όπου νέοι χαρακτήρες θα βιώνουν τέσσερις γάμους και μια κηδεία μέσα σε μια σεζόν.

Έκτοτε ελάχιστα πράγματα έχουν γίνει γνωστά – όπως το κατά πόσο θα υπάρχουν αναφορές στην ταινία του 1994 – όμως, σύμφωνα με άρθρο του Deadline, η Andie MacDowell έχει συμφωνήσει με τους παραγωγούς για μια σειρά guest εμφανίσεων. Η χολιγουντιανή σταρ όμως δεν θα επιστρέψει στον ρόλο που είχε στην ταινία που σκηνοθέτησε ο Richard Curtis, αλλά θα υποδύεται τη μητέρα ενός νέου χαρακτήρα.

Στη σειρά έχουν ήδη συμφωνήσει να πρωταγωνιστήσουν οι Nathalie Emmanuel (αντικαθιστώντας τελικά την Jessica Williams), Brandon Mychal Smith, Zoe Boyle, Jennie Jacques, Harish Patel, Nikesh Patel, Guz Khan, Rebecca Rittenhouse και John Reynolds. Το σενάριο της σειράς θα φέρει την υπογραφή των παραγωγών Mindy Kaling και Matt Warburton, ενώ ο Charles McDouggall θα σκηνοθετήσει τα δύο πρώτα επεισόδια.

Το reboot του «Τέσσερις γάμοι και μια κηδεία» θα είναι η δεύτερη συνεργασία του Hulu με την MGM μετά το «The Handmaiden’s Tale» και η τρίτη με την Universal, μετά το «The Path» και τα «The Mindy Project» της Kaling. Η παραγωγή της νέας σειράς θα ξεκινήσει σύντομα, με στόχο μια πρεμιέρα μέσα στο 2019.