Το τρέιλερ του νέου «Βασιλιά των Λιονταριών» είναι η επιτομή της νοσταλγίας

lion-king
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Το ριμέικ της κλασσικής ταινίας κινουμένων σχεδίων της Disney θα κάνει την πρεμιέρα του το ερχόμενο καλοκαίρι.

Η Disney έχει σχεδιάσει πολλά ριμέικ κλασσικών ταινιών της, από το «Αλαντίν» και το «Ντάμπο» μέχρι το «Μουλάν» και το «Βασιλιάς των Λιονταριών». Η νέα live-action εκδοχή του «Βασιλιά των Λιονταριών» θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες το καλοκαίρι του 2019 και η Disney έδωσε στν δημοσιότητα ένα πρώτο teaser τρέιλερ.

Δείτε το τρέιλερ του νέου «Βασιλιά των Λιονταριών»

Αφηγητής στο τρέιλερ είναι ο James Earl Jones, οποίος επιστρέφει στον ρόλο του Mufasa που είχε στην πρώτη ταινία του 1994. Το τρέιλερ μετά μας δείχνει τα γνώριμα αφρικανικά τοπία, χωρίς όμως να εμφανίζει τους ενήλικες Simba και Nala που ενσαρκώνουν ο Donald Glover και Beyoncé. Αντιθέτως, το teaser τρέιλερ μας δείχνει τον Rafiki να παρουσιάζει τον Simba ως μωρό στα υπόλοιπα ζώα του βασιλείου, ενώ παίζει η εισαγωγή του «Circle of Life» που είχε γράψει ο Elton John.

Παρά το εντυπωσιακό και γεμάτο νοσταλγία teaser όμως, αρκετοί χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης εξέφρασαν σκεπτικισμό για το ριμέικ, ενώ ορισμένοι σχολίασαν αρνητικά τα ψηφιακά εφέ της ταινίας. Στο ριμέικ που σκηνοθετεί ο Jon Favreau δανείζουν τις φωνές τους επίσης οι Chiwetel Ejiofor, ο Billy Eichner και ο Seth Rogen, μεταξύ πολλών άλλων.