Ο «βουβός» Bob Dylan κέρασε τον Jimmy Fallon από το ουίσκι του

bob-dylan-Jimmy-fallon-whiskey-2
ΔΕΥΤΕΡΑ, 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Απόλαυσαν μαζί ένα ποτήρι από τη σειρά Heaven’s Door και παρακολούθησαν μια ιδιωτική παράσταση ενός τσίρκου.

Ο νομπελίστας Bob Dylan έκανε μια εμφάνιση στην τηλεοπτική εκπομπή του Jimmy Fallon για να προωθήσει τη νέα του σειρά ουίσκι, όμως ο θρυλικός μουσικός δεν άρθρωσε λέξη. Αντίθετα, ο Dylan – ο οποίος σπανίως εμφανίζεται σε τηλεοπτικές εκπομπές – εμφανίστηκε σε ένα βίντεο με τον Fallon να απολαμβάνουν μαζί ουίσκι, ενώ παρακολούθησαν μαζί μια ιδιωτική παράσταση του τσίρκου Big Apple Circus.

Στο τέλος του βίντεο ο Fallon μένει «άναυδος» όταν ο Dylan εξαφανίζεται μπροστά στα μάτια του και μια φωνή τον ενημερώνει πως δεν υπήρχε κανένας μαζί του όλο αυτό το διάστημα, με τον παρουσιαστή να αναρωτιέται στην συνέχεια «τι είχε το ουίσκι» που ήπιε.

Δείτε την τηλεοπτική εμφάνιση του Bob Dylan στην εκπομπή του Jimmy Fallon

Heaven's Door / John Shearer

Ο Dylan αποφάσισε να ασχοληθεί με το ουίσκι το 2015, όταν γνώρισε τον επιχειρηματία και μετέπειτα συνέταιρό του, Marc Bushala. Μαζί ίδρυσαν τη σειρά ουίσκι Heaven’s Door, η οποία πήρε τα όνομά της από το «Knocking On Heaven’s Door» που κυκλοφόρησε ο μεγάλος μουσικός το 1973.

«Ο Dylan έχει αυτές τις ποιότητες που πραγματικά δουλεύουν καλά για ένα ουίσκι. Έχει μια υπέροχη αυθεντικότητα. Είναι η πεμπτουσία τού να είσαι Αμερικάνος. Κάνει τα πράγματα όπως θέλει να τα κάνει» σχολίασε από την πλευρά του ο Bushala, συμπληρώνοντας πως όσοι έμειναν έκπληκτοι από την κίνηση «δεν ξέρουν πραγματικά τον Dylan».

Heaven's Door

Η σειρά περιλαμβάνει τρία διαφορετικά ουίσκι, ένα straight rye, ένα straight bourbon και ένα double-barrelled whiskey, το καθένα με τα δικά του ξεχωριστά χαρακτηριστικά. Το κόστος κάθε φιάλης ανέρχεται στα 60 με 90 δολάρια μέσω της επίσημης ιστοσελίδας, ενώ παράλληλα θα κυκλοφορήσει μια περιορισμένη έκδοση όπου τα κεραμικά μπουκάλια είναι διακοσμημένα με αποκλειστικά σχέδια του Dylan.