O Hugh Jackman απέκλεισε το ενδεχόμενο να επιστρέψει ως Wolverine

deadpool-wolverine
ΔΕΥΤΕΡΑ, 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Παρά τις επίμονες προσπάθειες του Ryan Reynolds, δεν θεωρεί πως ο κόσμος θέλει πραγματικά να τον δει με τον Deadpool.

Σε μια νέα συνέντευξή του, ο Hugh Jackman σχολίασε πως ο Ryan Reynolds είναι ιδιαίτερα «επίμονος» για μια ταινία με τον Deadpool και τον Wolverine και θεωρεί πως ο χαρακτήρας του θα επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη. Ο 50χρονος ηθοποιός όμως απέκλεισε ένα τέτοιο ενδεχόμενο με τον ίδιο στον ρόλο, εκφράζοντας την άποψη πως ένα crossover με τον Deadpool δε θα ήταν τόσο ενδιαφέρον.

«Ο Ryan είναι αδυσώπητος. Συνέχεια έρχεται σε μένα με όλους αυτούς τους τρόπους και του είπα “ξέρεις, απλά δεν νομίζω πως ο κόσμος θέλει πραγματικά να δει τον Deadpool με τον Wolverine”. Ίσως μια cameo εμφάνιση από τον Deadpool; Απλά νομίζω πως είναι υπερβολικό για τον Deadpool» δήλωσε ο Jackman στο περιοδικό People.

O Wolverine θα επιστρέψει στην μεγάλη οθόνη, αλλά με έναν νέο ηθοποιό στον ρόλο.

Παρά το γεγονός ότι ο Jackman αποφάσισε να αποσυρθεί από τον ρόλο του Wolverine μετά το «Logan» του 2017, ο ίδιος θεωρεί πως ο χαρακτήρας θα επιστρέψει με έναν άλλο ηθοποιό. Εντούτοις, ο Reynolds έχει τονίσει επανειλημμένως πως θα ήθελε να συμπρωταγωνιστήσει με τον Jackman ως Wolverine.

«Νομίζω πως θα ήταν σχεδόν ακατόρθωτο να πείσω τον Hugh να επιστρέψει στον ρόλο, αλλά δεν υπάρχει άνθρωπος που να αγαπώ περισσότερο από τον Hugh Jackman σε εκείνο το σύμπαν και ως φίλος» εξήγησε ο Reynolds στο Entertainment Weekly τον περασμένο Μάιο. Όταν ο δημοσιογράφος ανέφερε πως ο Wolverine πεθαίνει στην τελευταία του ταινία, ο ηθοποιός απάντησε πως στην εκδοχή της πραγματικότητας στην οποία διαδραματίζονται οι ταινίες του Deadpool o Wolverine του Hugh Jackman ζει και βασιλεύει.

Το «X-Men Origins: Wolverine» που σκηνοθέτησε ο Gavin Hood το 2009 δυσαρέστησε πολλούς φαν των κόμικ για την απόδοση των χαρακτήρων, ιδιαίτερα του Deadpool.

Οι δύο ηθοποιοί είχαν εμφανιστεί μαζί στο «X-Men Origins: Wolverine», όμως η ταινία απογοήτευσε τόσο τους θαυμαστές των κόμικ όσο και τους κριτικούς. Ανάμεσα στα πολλά «προβλήματα» της ταινίας ήταν η άστοχη απόδοση του Deadpool στο φινάλε της ταινίας, η οποία απείχε κατά πολύ από την εκδοχή του στα κόμικ. Ο Reynolds μάλιστα επιχείρησε να διορθώσει αυτή την «παραφωνία» στην post-credits σκηνή του «Deadpool 2», όπου ως νέος Deadpool εκτελεί τον παλιό.