Rihanna και Donald Glover συμπρωταγωνιστούν στο «Guava Island»

rihanna-donald-glover
ΔΕΥΤΕΡΑ, 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser τρέιλερ της νέας ταινίας των δύο αστέρων της μουσικής και του κινηματογράφου σε σκηνοθεσία του Hiro Murai.

Μετά από μήνες φημολογιών, ανακοινώθηκε και επίσημα πως η Rihanna και ο Donald Glover θα συμπρωταγωνιστήσουν στην ταινία «Guava Island». Η συνεργασία των δύο είχε διαρρεύσει τον περασμένο Αύγουστο, όταν οι δύο μουσικοί εθεάθησαν σε σετ στην Αβάνα. Σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο, η Rihanna ταξίδεψε στην Κούβα για να εμφανιστεί στην ταινία του Glover.

Η επίσημη ανακοίνωση της ταινίας έγινε μέσω ενός πρώτου τρέιλερ που παρουσιάστηκε στο φεστιβάλ PHAROS, το οποίο πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στη Νέα Ζηλανδία. Το τρέιλερ ξεκινά με τον Glover να τραγουδά και να παίζει κιθάρα, ενώ μπαίνει στο δωμάτιο η Rihanna, η οποία ενσαρκώνει τη σύντροφό του. «Ζούμε στον παράδεισο, αλλά κανείς μας δεν έχει τον χρόνο ή τα μέσα να ζήσουμε εδώ» αναφέρει στη συνέχεια ο Glover.

Σύμφωνα με τους τίτλους στο τρέιλερ, το «Guava Island» αποτελεί παραγωγή του Childish Gambino – του μουσικού «alter ego» του Glover – ενώ στην ταινία εμφανίζονται επίσης οι Letitia Wright και Nonso Anozie. Σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο Hiro Murai, ο οποίος είχε συνεργαστεί με τον Glover στο πολυσυζητημένο βιντεοκλίπ του «This Is America» καθώς και σε ορισμένα επεισόδια της πετυχημένης τηλεοπτικής σειράς, «Atlanta».

Τελευταία ταινία της Rihanna ήταν το «Η συμμορία των 8» του Gary Ross με τις Sandra Bullock, Cate Blanchett και Anne Hathaway, ενώ στο παρελθόν έχει εμφανιστεί σε ταινίες όπως το «Ο Βαλέριαν και η πόλη με τους χίλιους πλανήτες» και «Το τέλος του κόσμου» και «Battleship», καθώς και στην τηλεοπτική σειρά «Bates Motel».