Παντρεύτηκε ο Quentin Tarantino

quentin-tarantino-daniella-pick Matt Baron
ΠΕΜΠΤΗ, 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης και η τραγουδίστρια και μοντέλο Daniella Pick ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στο Λος Άντζελες.

Ο Quentin Tarantino αποφάσισε να κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα στη ζωή του και παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Daniella Pick, σύμφωνα με άρθρο του Hollywood Reporter. Ο γάμος του 55χρονου σκηνοθέτη και της 35χρονης τραγουδίστριας και μοντέλου από το Ισραήλ φέρεται να πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο Λος Άντζελες σε κλειστό κύκλο.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2009, κατά τη διάρκεια συνεντεύξεων για την προώθηση του «Άδωξοι μπάσταρδη» στο Ισραήλ, όμως χώρισαν λίγο αργότερα. Ο Tarantino αργότερα είχε δηλώσει στο GQ πως σκοπίμως θυσίασε την προσωπική του ζωή για να εστιάσει στην καριέρα του, όμως δεν είναι ξεκάθαρο εάν αναφερόταν στη σχέση του με την Pick.

Τελικά το ζευγάρι επανασυνδέθηκε το 2016 και περίπου ένα χρόνο αργότερα αρραβωνιάστηκαν στο Ισραήλ. Αυτό το διάστημα ο Tarantino γυρνάει την ένατή του ταινία, το «Once Upon a Time in Hollywood». Η Pick, με πλούσια καριέρα στον χώρο της μόδας και της μουσικής, είναι κόρη του βετεράνου Ισραηλινού μουσικού Svika Pick.