Sylvester Stallone: «Αντίο Ρόκι»

sylvester-stallone-michael-b-Jordan Robert Hanashiro
ΠΕΜΠΤΗ, 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Μέσω ενός συγκινητικού βίντεο ο ηθοποιός αποχαιρέτησε τον εμβληματικό χαρακτήρα του και έδωσε το χρίσμα στον Michael B. Jordan.

Το πολυαναμενόμενο «Κριντ 2» μπορεί μόλις να έκανε την πρεμιέρα του στις κινηματογραφικές αίθουσες, με τη νέα συνέχεια να αποτελεί την τελευταία – όπως φαίνεται – εμφάνιση του εμβληματικού Ρόκι Μπαλμπόα. Μέσω ενός βίντεο που ανέβασε στο Instagram, ο Sylvester Stallone ανακοίνωσε πως δεν έχει πρόθεση να επιστρέψει στον ρόλο, ενώ παράλληλα έδειξε τον Michael B. Jordan ως «διάδοχό» του.

«Αυτό είναι πιθανότατα το τελευταίο μου ροντέο, αυτό που πίστευα ότι συνέβη και αυτό που συνέβη, ποτέ δεν το περίμενα. Νόμιζα πως ο Ρόκι τέλειωσε το 2006 και ήμουν πολύ χαρούμενος για αυτό. Και εντελώς ξαφνικά ένας νεαρός άνδρας παρουσιάστηκε και η όλη ιστορία άλλαξε. Πέρασε σε μια νέα γενιά, νέα προβλήματα, νέες περιπέτειες και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένος καθώς κάνω ένα βήμα πίσω γιατί η ιστορία μου έχει ειπωθεί. Υπάρχει ένας ολόκληρος νέος κόσμος που θα ανοιχτεί για το κοινό, για αυτή τη γενιά» λέει ο Stallone στην κάμερα. Αφού αγκαλιάσει τον συμπρωταγωνιστή του, Jordan, του λέει πως ήρθε η ώρα να αναλάβει αυτός τον ηγετικό ρόλο στο franchise.

Στο σχόλιό του στην ανάρτηση ο Stallone ευχαριστεί και πάλι όλους όσοι έχουν παρακολουθήσει τις ταινίες του Ρόκι τα τελευταία 40 χρόνια και τόνισε πως ήταν «ύψιστη τιμή» που κατάφερε να δημιουργήσει και να ενσαρκώσει τον «ουσιαστικό χαρακτήρα».  Κλείνοντας, ο ηθοποιός γράφει πως «αν και μου σπάει την καρδιά, δυστυχώς όλα πρέπει να περάσουν και να τελειώσουν».