Η Celine Dion κατηγορήθηκε για σατανισμό

celine-dion
ΠΕΜΠΤΗ, 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Η σειρά ροούχων Celinununu της τραγουδίστριας, που επιτρέπει σε παιδιά «να επιλέξουν έξω από τα στερεότυπα και τις νόρμες» έχει προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις.

Ένα Αμερικανός ιερέας κατηγόρησε την Celine Dion πως προάγει τον σατανισμό μέσω της νέας της unisex σειράς ρούχων. Η Καναδή τραγουδίστρια πρόσφατα κυκλοφόρησε μια νέα σειρά παιδικών ρούχων σε συνεργασία με την NUNUNU, την «CELINUNUNU», η οποία περιλαμβάνει 70 διαφορετικά σχέδια «άνευ στερεοτύπων», ενώ ορισμένα από αυτά περιλαμβάνουν νεκροκεφαλές και μάτια.

Σύμφωνα με τον Monsignor John Esseff, τα ρούχα είναι «σατανικά» ενώ ισχυρίζεται πως ο unisex χαρακτήρας των σχεδίων είναι δουλειά του διαβόλου. «Είναι ψέμα, δεν ξέρω καν πόσα φύλα υποτίθεται πως υπάρχουν τώρα, αλλά υπάρχουν μόνο δύο που δημιούργησε ο Θεός. Ο διάβολος στοχεύει παιδιά με το να συγχέει τα φύλα. Όταν ένα παιδί γεννηθεί, τι είναι το πρώτο που λέμε; Αν είναι αγόρι ή αν είναι κορίτσι, αυτό είναι το πιο φυσικό πράγμα να πει κανείς στον κόσμο» δήλωσε ο ιερέας στην National Catholic Register.

«Αλλά το να πεις πως δεν υπάρχει διαφορά είναι σατανικό. Είναι οπωσδήποτε σατανικό. Υπάρχει ένα μυαλό πίσω από αυτό – μια οργανωμένη νοοτροπία. Ο διάβολος είναι ψεύτης και λέγονται μεγάλα ψέματα. Αυτή η σειρά ρούχων γίνεται για τα λεφτά και προκαλεί διαχωρισμούς – το σημάδι του διαβόλου» ισχυρίστηκε στη συνέχεια ο Esseff.

Η Καναδή τραγουδίστρια δεν έχει απαντήσει στις κατηγορίες του ιερέα, αλλά σχετικά με τη σειρά ρούχων είχε δηλώσει στο παρελθόν πως δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά «να επιλέξουν έξω από τα στερεότυπα και τις νόρμες» ώστε να εκφράσουν με «τα δικά τους γούστα και προτιμήσεις». Επιπροσθέτως, η Celine Dion εξήγησε πως στόχος του unisex χαρακτήρα των σχεδίων είναι να ενθαρρύνει τα παιδιά «να νιώθουν ελεύθερα, δημιουργικά, εμπνευσμένα, να σέβονται ο ένας τον άλλο και να είναι χαρούμενα στον κόσμο».