«Toff Guys»: Μέσα ο Colin Farrell και Michelle Dockery αντί Kate Beckinsale

colin-farrell-michelle-dockery-kate-beckinsale
ΔΕΥΤΕΡΑ, 03 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Μεγαλώνει και αλλάζει το καστ της νέας ταινίας του Guy Ritchie η οποία εστιάζει στον βρετανικό υπόκοσμο.

Ο Guy Ritchie θα επιστρέψει στις γνώριμες θεματικές του βρετανικού υποκόσμου για τις ανάγκες της επόμενης του ταινίας με τίτλο «Toff Guys». Ο Βρετανός σκηνοθέτης έχει λάβει το πράσινο φως από τους παραγωγούς του και συνεχίζει συνθέτει ένα ταλαντούχο καστ, στο οποίο πλέον συγκαταλέγεται ο Colin Farrell.

REX/Shutterstock / David Fisher

Ο Matthew McConaughey πρωταγωνιστεί στο «Toff Guys».

Η ταινία επικεντρώνεται στις προσπάθειες ενός βαρόνου των ναρκωτικών (τον οποίο υποδύεται ο Οσκαρικός Matthew McConaughey) να πουλήσει την «επιχείρησή» του σε Αμερικάνους δισεκατομμυριούχους. Η Michelle Dockery – η οποία αντικαθιστά την Kate Beckinsale – ενσαρκώνει τη σύζυγό του, ενώ ο Hugh Grant θα υποδυθεί έναν διαβόητο ρεπόρτερ του σκανδαλοθηρικού Τύπου με έφεση στο να «μπλέκεται» στις ζωές των celebrities.

EPA/REX/Shutterstock / Andy Rain

O Guy Ritchie έχει ήδη ξεκινήσει να εργάζεται πάνω στην παραγωγή της ταινίας.

Σύμφωνα με άρθρο του Hollywood Reporter, ο Farrell έχει συμφωνήσει να υποδυθεί τον προπονητή MMA, ενώ ο Henry Golding θα εμφανιστεί ως Βιετναμέζος μαφιόζος. Ο Ritchie έγραψε το σενάριο με τους Marn Davies και Ivan Atkinson. Η παραγωγή για λογαριασμό της Miramax έχει ήδη ξεκινήσει στην Αγγλία.