Το νέο τραγούδι της Frances Bean Cobain είναι συγκινητικό

frances-bean-cobain Carl Timpone
ΤΡΙΤΗ, 04 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Τα έντονα αυτοβιογραφικά στοιχεία ξεχωρίζουν στο νέο acoustic τραγούδι που μοιράστηκε μέσω Instagram.

Τον περασμένο Απρίλιο η Frances Bean Cobain ανακοίνωσε την πρόθεσή της να ασχοληθεί με τη μουσική και έκτοτε έχει δημοσιεύσει αποσπάσματα τραγουδιών της. Η κόρη του Kurt Cobain μοιράστηκε ένα νέο τραγούδι με τους θαυμαστές της στο Instagram.

Ακούστε το νέο τραγούδι της Frances Bean Cobain

Στο φιλτραρισμένο και γεμάτο λουλούδια βίντεο που δημοσιεύτηκε μέσα στο Σαββατοκύριακο, η Cobain παίζει με μια ακουστική κιθάρα και τραγουδά. Η λεζάντα της ανάρτησης περιλαμβάνει τους στίχους του τραγουδιού, οι οποίοι έχουν έντονα αυτοβιογραφικά στοιχεία. Η ίδια άλλωστε έχει μιλήσει ανοιχτά τόσο για τη σχέση με τους γονείς της, όσο και τα προβλήματα εθισμού που αντιμετώπισε στη ζωή της.

Reuters / Clodagh Kilcoyne

«No one told me, how I should love myself, damn near killed me, damn near killed myself. I’ve been stuck inside your time capsule, don’t you think you ought to let me go. If I could keep the raspiness in my voice from being sick without being sick, I would» τραγουδά η Cobain στο νέο της κομμάτι.

Εκτός των πρωτότυπων συνθέσεων, η 26χρονη Cobain έχει μοιραστεί στο παρελθόν διασκευές τραγουδιών που έγραψαν ο Leonard Cohen και οι Jimmy Eat World. Για την ώρα παραμένει άγνωστο πότε θα κυκλοφορήσει μια δισκογραφική δουλειά.