Madonna: «Η Lady Gaga με αντιγράφει»

madonna-lady-gaga
ΤΕΤΑΡΤΗ, 05 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Νέα κόντρα μεταξύ της «Βασίλισσας της Pop» και της Gaga με αφορμή συνεντεύξεις για το «Ένα αστέρι γεννιέται».

Η Madonna κατηγόρησε την Lady Gaga για αντιγραφή, με αφορμή τις συνεντεύξεις που δίνει στo πλαίσιo προώθησης της ταινίας «Ένα αστέρι γεννιέται». Τον περασμένο Οκτώβριο θαυμαστές της Gaga παρατήρησαν πως η τραγουδίστρια χρησιμοποιούσε συχνά τα ίδια λόγια για να περιγράψει τη συνεργασία της με τον Bradley Cooper.

«Μπορεί να υπάρχουν 100 άνθρωποι σε ένα δωμάτιο και οι 99 να μη σε πιστεύουν, αλλά το μόνο που χρειάζεται είναι ένας για να αλλάξει όλη σου η ζωή» έχει δηλώσει αρκετές φορές η Gaga στις πρόσφατες συνεντεύξεις  της. Οι θαυμαστές της τραγουδίστριας μπορεί να βρήκαν αστείο το γεγονός ότι η Gaga επανέλαβε πολλές φορές της συγκεκριμένη φράση, όμως η Madonna θεωρεί πως η φράση αποτελεί προϊόν «λογοκλοπής».

Σε μια νέα ανάρτησή της στο Instagram Story, η «Βασίλισσα της Pop» μοιράστηκε μια παλιά συνέντευξή της όπου τονίζει πως «εάν υπάρχουν 100 άνθρωποι σε ένα δωμάτιο και οι 99 λένε ότι τους άρεσε, εγώ θυμάμαι μόνο τον έναν άνθρωπο που δεν του άρεσε».

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Madonna καυτηριάζει την Lady Gaga, καθώς το 2012 είχε δηλώσει πως το «Born This Way» είναι βαθύτατα εμπνευσμένο από το single «Express Your Self» που κυκλοφόρησε το 1989. Η Gaga αναφέρθηκε στα επικριτικά σχόλια στο ντοκιμαντέρ «Five Foot Two» του Netflix, όπου κατέκρινε την επιλογή της Madonna να εκφραστεί κατά αυτόν τον τρόπο δημόσια, αντί να μιλήσουν ιδιαιτέρως.