«Τίτλοι τέλους» για τον γάμο των Cardi B και Offset

offset-cardi-b
ΤΕΤΑΡΤΗ, 05 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

«Τα πράγματα δεν δούλευαν μεταξύ μας για αρκετό καιρό και δεν φταίει κανείς» δήλωσε η Αμερικανίδα τραγουδίστρια στο Instagram.

Μετά ένα περίπου χρόνο έγγαμου βίου, η Cardi B και ο Offset των Migos χώρισαν, με την ανακοίνωση να έρχεται από την Αμερικανίδα τραγουδίστρια. Το ζευγάρι είχε παντρευτεί στα κρυφά τον Σεπτέμβριο του 2017 και πριν από τέσσερις μήνες απέκτησε μια κόρη, την Kulture.

«Όλοι με ρωτούν και προσπαθώ να βγάλω άκρη με τον πατέρα του μωρού μου για αρκετό καιρό τώρα. Είμαστε πραγματικά καλοί φίλοι και πραγματικά καλοί συνέταιροι. Πάντα είναι κάποιος στον οποίο μπορώ να τρέξω και να μιλήσω, έχουμε μεγάλη αγάπη ο ένας για τον άλλo, αλλά τα πράγματα δεν δούλευαν μεταξύ μας για αρκετό καιρό και δεν φταίει κανείς» εξηγεί η Cardi B στο βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram.

Στη συνέχεια η συγκινημένη τραγουδίστρια συμπλήρωσε πως δεν είναι πλέον ερωτευμένοι και πως «μπορεί να πάρει χρόνο μέχρι να πάρω διαζύγιο» όμως θα τον αγαπά για πάντα επειδή είναι πατέρας της κόρης της. Ο Offset σχολίασε την ανάρτηση της πρώην, πια, συζύγου του γράφοντας «όλοι νικήσατε».

Η είδηση του χωρισμού των δύο καλλιτεχνών προκάλεσε αίσθηση, καθώς ήρθε λίγες μέρες μετά την κοινή εμφάνισή τους σε συναυλία στο Λος Άντζελες, όπου ο Offset και η Cardi B έδωσαν μια παθιασμένη ερμηνεία επί σκηνής.