Πώς σας φαίνεται η Emma Stone ως punk rock Κρουέλα Ντε Βιλ;

cruella-de-vil-emma-stone
ΤΕΤΑΡΤΗ, 05 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Το live-action πρίκουελ του «Τα 101 σκυλιά της Δαλματίας» θα διαδραματίζεται τη δεκαετία του 1980.

Το πλούσιο πρόγραμμα των ριμέικ των κλασσικών animated ταινιών της Disney θα περιλαμβάνει ένα spin-off του «Τα 101 σκυλιά της Δαλματίας» το οποίο θα εστιάζει στην «σατανική» Κρουέλα Ντε Βιλ, η οποία ήθελε να δημιουργήσει το πιο «μεγαλειώδες» παλτό γούνας που έχει υπάρξει ποτέ.

Σύμφωνα με άρθρο του Hollywood Reporter, ο σκηνοθέτης του «Εγώ, η Τόνια»Cragi Gillespie, βρίσκεται σε συζητήσεις με τη βραβευμένη με Όσκαρ, Emma Stone, για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία «Cruella». Το άρθρο σημειώνει πως η ταινία θα διαδραματίζεται στις αρχές της δεκαετίας του 1980 και θα έχει punk αισθητική.

Η Glenn Close έπαιξε τον ρόλο της Κρουέλα Ντε Βιλ σε δύο ταινίες.

Ο χαρακτήρας της Ντε Βιλ εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην animated ταινία της Disney που κυκλοφόρησε το 1961, ενώ η Glenn Close την ενσάρκωσε στην live-action μεταφορά που έγραψε και σκηνοθέτησε ο John Hughes το 1996, καθώς και στη συνέχεια του Kevin Lima που ακολούθησε το 2000.

Αρχικά, η Disney είχε συμφωνήσει με τον Alex Timber – έναν εκ των δημιουργών της σειράς «Mozart in the Jungle» – για να αναλάβει τη σκηνοθεσία, ο οποίος όμως τελικά αποσύρθηκε από την παραγωγή λόγω προγραμματισμού με άλλα project. Το σενάριο του «Cruella» φέρει την υπογραφή του Jez Butterworth και τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν την ερχόμενη χρονιά, μόλις κλείσει το καστ.