Δείτε τον Mark Ruffalo να κάνει άθελά του το μεγαλύτερο spoiler για τους «Εκδικητές»

mark-ruffalo Matt Baron
ΠΕΜΠΤΗ, 06 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Αποκάλυψε το δραματικό φινάλε του «Εκδικητές: Ο Πόλεμος της Αιωνιότητας» περίπου ένα χρόνο πριν την πρεμιέρα του.

Τα spoiler αποτελούν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα θέματα και μια από τις «κατάρες» της βιομηχανίας του κινηματογράφου και της τηλεόρασης. Τα στούντιο μπορεί να καταφεύγουν σε πολλά μέτρα για να προστατέψουν τις παραγωγές τους από επιτήδειους χάκερ, όπως υπάρχουν περιπτώσεις που τα κάστρα «πέφτουν από μέσα» και οι διαρροές έρχονται από τους ίδιους τους συντελεστές.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Ruffalo άρχισε να μιλά για την υπόθεση του «Thor: Ragnarok».

Μια τέτοια περίπτωση είναι και αυτή του Mark Ruffalo, ο οποίος ενσαρκώνει τον Hulk στις ταινίες της Marvel. Στο πλαίσιο συνέντευξης που έδωσε με τον Don Cheadle (τον κινηματογραφικό War Machine), ο Ruffalo αποκάλυψε άθελά του τον μεγάλο φινάλε στο «Εκδικητές: Ο Πόλεμος της Αιωνιότητας», περίπου ένα χρόνο πριν την πρεμιέρα της ταινίας.

Δείτε την αποκαλυπτική συνέντευξη του Ruffalo και τις αντιδράσεις του

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Ruffalo μιλά για το «Thor: Ragnarok» και τις περιπέτειες του Hulk και καθώς περιγράφει σε γενικές γραμμές την πλοκή της ταινίας, ο Cheadle του συνιστά να μην αποκαλύψει το τέλος της ταινίας. Ο Ruffalo ακολουθεί τη συμβουλή του συναδέλφου, συμπληρώνοντας όμως : «Περιμένετε μέχρι να δείτε την επόμενη ταινία των Εκδικητών, όλοι πεθαίνουν».

Τα πράγματα δεν πάνε καλά για τους Εκδικητές στο τέλος της ταινίας.

Οι δύο ηθοποιοί αντιλαμβάνονται άμεσα το spoiler που ξέφυγε από τον Ruffalo, ο οποίος μέσα σε έναν πανικό ζητά από τον δημοσιογράφο να κοπεί η δήλωσή του και αρχίζει να μονολογεί. Ο Cheadle προσπαθεί να τον καθησυχάσει, λέγοντάς του να το προσπεράσει, όμως το «κακό» είχε ήδη γίνει.