Ψύχος εναντίον φωτιάς στο νέο teaser τρέιλερ του «Game Of Thrones»

game-of-thrones
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 07 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Ο όγδοος και τελευταίος κύκλος της επικής σειράς φαντασίας του HBO θα κάνει πρεμιέρα τον ερχόμενο Απρίλιο.

Η επική ιστορία του «Game Of Thrones» θα ολοκληρωθεί το 2019 με τον όγδοο και τελευταίο κύκλο, ο οποίος, σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, αναμένεται να είναι ο πιο συγκλονιστικός. Θέλοντας να προετοιμάσει το κλίμα για τον χειμώνα που έχει ήδη έρθει, το HBO έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο teaser για τον όγδοο κύκλο.

Δείτε το νέο επίσημι teaser τρέιλερ του «Game Of Thrones»

YouTube

Στο νέο τρέιλερ του HBO κυριαρχούν το ψύχος και η φωτιά προϊδεάζοντας για τη μεγάλη μάχη που, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των παραγωγών, θα αφήσει ιστορία στην τηλεόραση. Όπως και το προηγούμενο catch up τρέιλερ, το διάρκειας 30 δευτερολέπτων teaser δεν χρησιμοποιεί υλικό από τη νέα σεζόν.

YouTube

Μετά την ολοκλήρωση του όγδοου κύκλου, το HBO έχει σχεδιάσει μια πρίκουελ σειρά η οποία θα διαδραματίζεται χιλιάδες χρόνια πριν την κεντρική ιστορία. Πρωταγωνίστρια της spin-off σειράς θα είναι η Naomi Watts, ενώ ο Josh Whitehouse θα έχει κεντρικό ρόλο στον πιλότο. Οι παραγωγοί της σειράς φέρονται να διαπραγματεύονται με τις Denise Gough και Sheila Atim, ενώ οι συζητήσεις με την Letitia Wright τελικά δεν καρποφόρησαν.