Νέο single και εμφάνιση σε βιντεοπαιχνίδι για την Katy Perry

katy-perry-immortal-flame
ΤΡΙΤΗ, 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Η Αμερικανίδα pop star ψηφιοποιήθηκε και θα δώσει ορισμένες συναυλίες στον μαγικό κόσμο του «Final Fantasy Brave Envius».

Η Katy Perry έδωσε στην δημοσιότητα ένα βίντεο όπου ανακοίνωσε τόσο την κυκλοφορία ενός νέου single, όσο και μια εμφάνιση έκπληξη στο νέο βιντεοπαιχνίδι της σειράς «Final Fantasy». Το νέο τραγούδι της Αμερικανίδας τραγουδίστριας που τιτλοφορείται «Immortal Flame» θα κυκλοφορήσει στις 12 Δεκεμβρίου, στα πλαίσια της cameo εμφάνισης της στο «Final Fantasy Brave Exvius» για smartphones.

Δείτε το teaser της Katy Perry για το «Immortal Flame»

Το βίντεο ξεκινά με την Perry να ξυπνά και να ετοιμάζεται να πάει στο στούντιο για ηχογραφήσεις. Καθώς όμως μέρα περνά, η τραγουδίστρια παρατηρεί πως όλα γύρω της σιγά σιγά ψηφιοποιούνται, από τον σκύλο της μέχρι το εκληκτικό μπλε φόρεμα της, για να καταλήξει η ίδια να τραγουδά ως χαρακτήρας μέσα στο βιντεοπαιχνίδι.

YouTube

Ο χαρακτήρας της Perry θα εμφανιστεί για ένα περιορισμένο χρονικό διάστημα στην νέα κυκλοφορία της ιαπωνέζικης Square Enix στην θρυλική σειρά RPG. Αυτή δεν είναι η πρώτη εμφάνιση της Perry σε βιντεοπαιχνίδι, αφού στο παρελθόν είχε εμφανιστεί στο «The Sims 3» της EA, όπου μάλιστα τραγούδησε το «Last Friday Night» στα simlish, την φανταστική γλώσσα που επινοήθηκε για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Πέραν των σειρών τύπου «Guitar Hero» και «Rock Band» όπου πολλά συγκροτήματα και solo καλλιτέχνες έχουν εμφανιστεί, όπως οι Beatles, Metallica και Green Day, έχουν κυκλοφορήσει πολλά βιντεοπαιχνίδια με αστέρες της μουσικής σε άλλους ρόλους, πέραν αυτού του μουσικού. Ανάμεσα σε αυτά είναι το «Revolution X» με τους Aerosmith, το «Wu Tang: Shaolin Style» με τους Wu Tang Clan και το «50 Cent: Blood on the Sand» με τον 50 Cent.