Nέο teaser για τον πολυαναμενόμενο τρίτο κύκλο του «Stranger Things»

stranger-things
ΤΡΙΤΗ, 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Το νέο τρέιλερ αποκάλυψε τους τίτλους των νέων επεισοδίων της σειράς επιστημονικής φαντασίας και τρόμου του Netflix.

Μπορεί να μην έχει ανακοινωθεί ακόμα πότε ακριβώς θα πραγματοποιηθεί η πρεμιέρα του τρίτου κύκλου του «Stranger Things», όμως οι παραγωγοί του Netflix έδωσαν στην δημοσιότητα ένα νέο teaser για την σειρά επιστημονικής φαντασίας και τρόμου για να φτιάξουν κλίμα ενόψει της αναμονής μέχρι το καλοκαίρι του 2019. Το νέο τρέιλερ μπορεί να μην ρίχνει περισσότερο φως στην πλοκή της νέας σεζόν, όμως αποκάλυψε τους τίτλους των επεισοδίων και αναμφίβολα θα αποτελέσει αφορμή για πολλά σενάρια στους κύκλους των φαν της σειράς.

Δείτε το νέο teaser τρέιλερ του «Stranger Things».

Netflix

Τα οχτώ νέα επεισόδια τιτλοφορούνται «Suzie, Do You Copy?», «The Mall Rats», «The Case of the Missing Lifeguard», «The Sauna Test», «The Source», «The Birthday», «The Bite» και «The Battle of Starcourt». Ο τίτλος του τελευταίου επεισοδίου παραπέμπει στο νέο εμπορικό κέντρο της πόλης Hawkins, το οποίο ανοίγει τις πόρτες του το «καλοκαίρι το 1985».

Παράλληλα όμως με τον τρίτο κύκλο της σειράς των αδελφών Duffer και της σειράς βιβλίων, υπάρχουν σχέδια για ένα νέο βιντεοπαιχνίδι. Αυτή την φορά το action adventure RPG που ετοιμάζει η BonusXP είναι εμπνευσμένο από την ρετρό αισθητική της 16-bit γενιάς παιχνιδομηχανών της Nintendo και Sega και θα εστιάζει στα γεγονότα της τρίτης σεζόν.

YouTube

Στο πρώτο τρέιλερ του παιχνιδιού, ο Jim Hopper και ο Steve Harrington πολεμούν πολλά από τα φανταστικά τέρατα της σειράς και συλλέγουν νομίσματα, προτού διαφύγουν σε ένα φλιπεράδικο. Η κυκλοφορία του νέου παιχνιδιού αναμένεται να συμπέσει με την πρεμιέρα του τρίτου κύκλο στο Netflix.

Δείτε το τρέιλερ του νέου βιντεοπαιχνιδιού του «Stranger Things».