Ποιοι μουσικοί «έβαλαν φωτιά» στο Google το 2018;

cardi-b-demi-lovato-childish-gambino
ΠΕΜΠΤΗ, 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Cardi B, Demi Lovato, Spice Girls και Childish Gambino κέντρισαν το ενδιαφέρον των χρηστών του διαδικτύου.

Ο τεχνολογικός κολοσσός Google έδωσε στην δημοσιότητα την ετήσια έκθεση του, όπου γίνεται μια παρουσίαση των πιο πολυσυζητημένων προσώπων, γεγονότων και θεμάτων στην χρονιά που πέρασε. Η έκθεση περιλαμβάνει και μια λίστα με τους μουσικούς με τις περισσότερες αναζητήσεις στην πλατφόρμα για το 2018.

REX/Shutterstock / Richard Shotwell

Η Demi Lovato βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας τόσο για την μουσική της, όσο και τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε το καλοκαίρι.

Στην κορυφή της λίστας για το 2018 βρέθηκε η Demi Lovato, η οποία είχε νοσηλευτεί για υπερβολική δόση ναρκωτικών τον περασμένο Ιούλιο. Πρόσφατα η τραγουδίστρια του «Sorry Not Sorry» κέρδισε μια υποψηφιότητα στα Grammys στην κατηγορία του καλύτερου pop duo για την συμμετοχή της στο «Fall In Line» της Christina Aguilera.

REX/Shutterstock

Το reunion των Spice Girls δεν ήταν ακριβώς αυτό που περίμεναν οι οπαδοί του Girl Power συγκροτήματος.

Στην δεύτερη θέση της λίστας βρέθηκαν οι Spice Girls, καθώς το βρετανικό pop συγκρότημα επανήλθε στην δημοσιότητα λόγω της επανένωσης και την έντονη φημολογία που αναπτύχθηκε σχετικά με τα επόμενα βήματα του. Η Cardi B, της οποίας το ντεμπούτο «Invasion of Privacy» κυκλοφόρησε τον Απρίλιο, κατέλαβε την τρίτη θέση της λίστας, τόσο για την διαμάχη της με την Nicki Minaj, όσο και τον χωρισμό της με τον Offset των Migos.

Shutterstock

Η ελεύθερη πλέον Cardi B κατέλαβε την τρίτη θέση της λίστας του Google.

Ακολουθεί ο Childish Gambino (το μουσικό alter ego του Donald Glover) που ξεχώρισε τόσο για το προκλητικό και πολυσυζητημένο βιντεοκλίπ «This Is America», όσο και τους ρόλους του σε μικρή και μεγάλη οθόνη. Η πεντάδα του Google για το 2018 έκλεισε με την Σκοτσέζα τραγουδίστρια και ηθοποιό Tallia Storm.

Οι δέκα πιο δημοφιλείς καλλιτέχνες για το 2018, σύμφωνα με την Google, έχουν ως εξής:

  1. Demi Lovato
  2. Spice Girls
  3. Cardi B
  4. Childish Gambino
  5. Tallia Storm
  6. George Ezra
  7. Sigrid
  8. Fleur East
  9. Kendrick Lamar
  10. Rick Ross