Επιβεβαιώθηκε η συμμετοχή της Miley Cyrus στον πέμπτο κύκλο του «Black Mirror»

miley-cyrus
ΠΕΜΠΤΗ, 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Σύμφωνα την αδερφή της, η Αμερικανίδα η pop star θα συμπρωταγωνιστήσει με τον Marc Menchaca σε ένα επεισόδιο της σειράς του Netflix.

Πριν από λίγες εβδομάδες κυκλοφόρησαν φήμες για συμμετοχή της Miley Cyrus στον επερχόμενο πέμπτο κύκλο του «Black Mirror». Ο δημιουργός της τηλεοπτικής σειράς Charlie Brooker απέφυγε να σχολιάσει την είδηση, όμως η αδερφή της Αμερικανίδας pop star ήταν πιο σαφής στις δηλώσεις της.

Στα πλαίσια της συζήτησης της για το πρόσφατο ταξίδι που έκανε με την αδερφή της στο Κέιπ Τάουν, η Brandi επιβεβαίωσε τις φήμες που ήθελαν την Miley Cyrus να βρίσκεται στην χώρα για γυρίσματα. Στην συνέχεια αποκάλυψε πως η Cyrus συμπρωταγωνιστεί με τον Marc Menchaca από την σειρά «Ozark».

Η επιβεβαίωσε ήρθε και από την ίδια την Miley Cyrus την Τετάρτη, όταν εμφανίστηκε στην ραδιοφωνική εκπομπή του Howard Stern. «Εάν το μαντέψεις, τότε θα κουνήσω το κεφάλι μου θετικά» είπε η Cyrus στον παρουσιαστή, ο οποίος στην συνέχεια ενημέρωσε το κοινό του πως η 26χρονη τραγουδίστρια όντως έγνεψε θετικά.

Η Cyrus αποφάσισε να απαντήσει στο ερώτημα σχετικά με τον ρόλο της στην σειρά κατά αυτό τον τρόπο επειδή δεν ήταν σίγουρη εάν ήταν σε θέση να αναφέρει δημόσια το όνομα της σειράς. Το Netflix απέφυγε να σχολιάσει την είδηση, ενώ σύμφωνα με πρόσφατες διαρροές ο πέμπτος κύκλος της σειράς επιστημονικής φαντασίας θα κάνει πρεμιέρα στις 28 Δεκεμβρίου.