Frances Bean Cobain: «Δεν έχω νιώσει πιο φορτισμένη δημιουργικά»

frances-bean-cobain Carl Timpone
ΠΕΜΠΤΗ, 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

«Έγραψα αυτό το άγριο, αλλά συνάμα ντελικάτο τραγούδι χθες το βράδυ, ο δημιουργικός επιθανάτιος ρόγχος του 2018» σχολίασε στο Instagram.

Η Frances Bean Cobain μοιράστηκε με τους θαυμαστές της ένα νέο τραγούδι της μέσω ενός βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram. Στο βίντεο η κόρη του Kurt Cobain παίζει το τραγούδι με μια ακουστική κιθάρα, ενώ στην λεζάντα έχει βάλει ένα απόσπασμα των στίχων.

Ακούστε το νέο τραγούδι της Frances Bean Cobain.

«Έγραψα αυτό το άγριο, αλλά συνάμα ντελικάτο τραγούδι χθες το βράδυ. Ο δημιουργικός επιθανάτιος ρόγχος του 2018, όπως ήταν. Ήταν περίεργο, αλλά δεν έχω νιώσει πιο φορτισμένη δημιουργικά ή να έχω περισσότερο έλεγχο του αφηγήματος μου» έγραψε χαρακτηριστικά η Cobain.

Reuters / Clodagh Kilcoyne

Η κόρη του Kurt Cobain και της Courtney Love φέρεται να ετοιμάζει την πρώτη της δισκογραφική δουλειά για την Columbia Records.

Το τελευταίο διάστημα η Cobain έχει μοιραστεί ορισμένα τραγούδια της, ενώ έχει δηλώσει πως σκοπεύει να ασχοληθεί επαγγελματικά με την μουσική. Νωρίτερα μέσα στην χρονιά μάλιστα κυκλοφόρησαν φήμες πως υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Columbia Records για δύο άλμπουμ.

Όταν ρωτήθηκε τον περασμένο Απρίλιο τι άποψη πιστεύει θα είχε ο πατέρας της για την μουσική της, η Cobain σχολίασε πως «δεν έχω απάντηση σε αυτό, γιατί δεν θέλω να μιλήσω εκ μέρους κάποιου άλλου. Θα ήλπιζα πως θα ήταν περήφανος για τον άνθρωπο που είμαι ακόμα και εάν δεν του άρεσε η τέχνη που βγάζω. Αυτό είναι το μόνο που θα μπορούσα να ζητήσω από κάποιον στην ζωή μου».