Jennifer Garner και J.J. Abrams ξανασμίγουν υπό την αιγίδα της Apple

Jennifer-garner-JJ-abrams Jordan Strauss
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Η νέα δραματική μίνι σειρά που ετοιμάζει η Apple είναι βασισμένη στο «My Glory Was I Had Such Friends» της Amy Silverstein.

Η τηλεοπτική σειρά κατασκοπίας «Alias» έδωσε μεγάλη ώθηση στην καριέρα τόσο της Jennifer Garner, όσο και του ανερχόμενου τότε J.J. Abrams. Θέλοντας να μπει δυναμικά στον χώρο του streaming, Apple αποφάσισε να στραφεί στα δύο μεγάλα ονόματα του Χόλυγουντ για την παραγωγή μιας μίνι σειράς.

Η σειρά «Alias» ολοκληρώθηκε το 2006, μετά από πέντε κύκλους.

Η νέα σειρά θα βασίζεται στο αυτοβιογραφικό «My Glory Was I Had Such Friends» της Amy Silverstein που εκδόθηκε το 2017. Το βιβλίο εστιάζει σε μια ομάδα γυναικών που παρείχε στήριξη στην συγγραφέα καθώς βρισκόταν σε αναμονή για μια δεύτερη σωτήρια μεταμόσχευση καρδιάς.

Το 2017 Garner πρωταγωνίστησε στο δράμα «The Tribes of Palos Verdes» των Brendan και Emmett Malloy, το σενάριο του οποίου έγραψε η Karen Croner.

Σύμφωνα με άρθρο του Variety η Garner προορίζεται για τον ρόλο της Silverstein, ενώ ο Abrams θα αναλάβει χρέη εκτελεστικού παραγωγού. Σεναριογράφος της σειράς θα είναι η Karen Croner, με πλούσια εμπειρία στην μεταφορά λογοτεχνικών έργων στην μεγάλη οθόνη.