Το γυναικείο κοστούμι θα φορεθεί (πολύ) και το 2019

liv-tyler
ΠΕΜΠΤΗ, 27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Και μη σκέφτεστε κάτι βαρετό, κλασικό, μονότονο, αλλά ένα κοστούμι με χρώμα, θηλυκότητα, άποψη. Πάμε να σχεδιάσουμε το δικό μας;

H Liv Tyler είναι από τις γυναίκες που δεν πειραματίζονται με το στιλ τους, όταν βρίσκουν ένα ρούχο που τους πηγαίνει, το υιοθετεί μέχρι τέλους με πάθος. Και όταν τη βλέπουμε με κοστούμι διατηρεί τη θηλυκότητα με άποψη και λευκό πουκάμισο ή εντυπωσιακά κοσμήματα, έτσι για την ανατροπή.

Η Βrooke Shields, όσες φορές εμφανίζεται πλέον στο κόκκινο χαλί και σε άλλες σημαντικές εκδηλώσεις, φροντίζει να παίζει με ασφαλείς λύσεις και να περπατάει αργά και σταθερά, με μακριά, ατίθασα μαλλιά, τονισμένο βλέμμα και ένα κοστούμι σε ανδρική γραμμή με ψηλοτάκουνε γόβες.

Η Olivia Palermo, ως η απόλυτη μπλόγκερ, δεν θέλει να είναι το συνηθισμένο κορίτσι της διπλανής πόρτας, με τα αυστηρά, καρέ μαλλιά και τις γλυκανάλατες αποχρώσεις. Το ανδρικό κοστούμι της πηγαίνει πολύ κι εμείς δεν έχουμε παρά να παρατηρήσουμε τις μικρές λεπτομέρειες που κάνουν πάντοτε τη διαφορά.

Όσο για την Georgia May Jagger, η οποία, ακολουθεί τα βήματα της Βianca Jagger, επιμένει να θέλει να φέρει τη φιλοσοφία του Yves Saint Laurent τού τότε στο σήμερα, με το πιο πολυφωτογραφημένο σμόκιν και να το λανσάρει με τη δική της σειρά με αξεσουάρ που ταιριάζουν σε μια γυναίκα που τολμά, ταξιδεύει, ενημερώνεται, δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τους άνδρες συναδέλφους της.

Να μην ξεχάσουμε όμως και την Victoria Beckham, στον διπλό ρόλο της σχεδιάστριας και μούσας, η οποία ξέρει ποια είναι τα παντελόνια που μας πηγαίνουν περισσότερο, όπως και ποιο σακάκι είναι μοντέρνο και κολακεύει το γυναικείο σώμα. Αν υπάρχει μία συμβουλή που θα ήθελε να μας δώσει η Βρετανίδα δημιουργός; Ψηλά τακούνια, κορίτσια, και αυτοπεποίθηση. Αν χαμογελάμε κιόλας (γιατί η συγκεκριμένη παραμένει αγέλαστη), τότε όλα θα πάνε καλά…

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com