Θα μπορούσε ο James Bond να είναι διεμφυλικό άτομο στο μέλλον;

James-bond-casino-royale
ΠΕΜΠΤΗ, 27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

«Είναι πραγματικά υπέροχη ιδέα, γιατί υπάρχουν πολλά διεμφυλικά άτομα στον στρατό» δήλωσε ο Dominic West.

Οι συζητήσεις σχετικά με τον ηθοποιό που θα ενσαρκώσει τον James Bond μετά τον Daniel Craig δίνουν και παίρνουν στο διαδίκτυο, με πολλούς θαυμαστές του εμβληματικού «007» να εκτιμούν πως έχει έρθει ώρα για μια αλλαγή στη κλασσική ταυτότητά του. Ο Idris Elba φέρεται να είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί για να δώσει νέα ώθηση στον Βρετανό υπερκατάσκοπο, ενώ έχει συζητηθεί το ενδεχόμενο μιας γυναίκας στον ρόλο.

Σύμφωνα όμως με τον Dominic West, ο Μποντ θα μπορούσε να ενσαρκωθεί στο μέλλον από ένα διεμφυλικό άτομο. Ο ηθοποιός, ο οποίος ο ίδιος στο παρελθόν είχε συνδεθεί με τον συγκεκριμένο ρόλο, πρότεινε μάλιστα την Hannah Graf, η οποία είναι το πιο υψηλόβαθμο διεμφυλικό άτομο στις Βρετανικές ένοπλες δυνάμεις.

Twitter

Η Hannah Graf υπηρετεί ως λοχαγός και μηχανικός στον βρετανικό στρατό, ενώ ο Jake Graf εργάζεται ως ηθοποιός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης.

«Είναι μια όμορφη κοπέλα η οποία θα μπορούσε να γίνει Μποντ. Είναι πραγματικά μια υπέροχη ιδέα, πρέπει να  έχουν έναν διεμφυλικό Μποντ γιατί υπάρχουν πολλά διεμφυλικά άτομα στον στρατό» δήλωσε χαρακτηριστικά ο West στο περιοδικό των Sunday Times. Ο West είχε γνωρίσει την Graf κατά τη διάρκεια την γυρισμάτων του βιογραφικού δράματος, «Colette», του Wash Westmoreland, όπου συμπρωταγωνίστησε με τον σύζυγό της και διεμφυλικό άνδρα, Jake Graf.

Broadimage/REX/Shutterstock

O West συμπρωταγωνίστησε με τον Jake Graf στο «Collette» του Wash Westmoreland.

«Με κολακεύει που με σκέφτηκε ο Dominic. Δεν νομίζω πως θα γίνω ηθοποιός στο άμεσο μέλλον, αλλά δεν υπάρχει λόγος για να μην υπάρξει ένας διεμφυλικός Μποντ. Έχουμε δει τόσους πολλούς άνδρες στους ηρωικούς ρόλους και τις γυναίκες να παίζουν δεύτερο βιολί» σχολίασε η Graf.