To «Carpool Karaoke» βάζει το γιορτινά του με Paul McCartney, Cardi B και Ariana Grande

cardi-b-paul-mccartney-ariana-grande
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 28 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Πλήθος αστέρων της μουσικής βοηθούν τον James Corden να τραγουδήσει το «Christmas (Baby Please Come Home)» της Darlene Love.

Ο Paul McCartney, η Ariana Grande, η Cardi B και πλήθος άλλων αστέρων εμφανίστηκαν στην εορταστική εκπομπή του «Carpool Karaoke» με τον James Corden που προβλήθηκε φέτος για τα Χριστούγεννα.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής ο παρουσιαστής εμφανίζεται στο γνώριμο αυτοκίνητό του και αρχίζει να αναρωτιέται τι θα κάνει για τα Χριστούγεννα, όταν ένα πλήθος αστέρων εμφανίζεται για να τον βοηθήσει να ερμηνεύσει το «Christmas (Baby Please Come Home)» της Darlene Love.

Δείτε το εορταστικό «Carpool Karaoke»

YouTube

Στο βίντεο εμφανίζονται μεταξύ πολλών άλλων οι Migos, Shawn Mendes, Barbra Streisand και Christina Aguilera. Τα γυρίσματα της εορταστικής διασκευής πραγματοποιήθηκαν για κάθε καλλιτέχνη χωριστά, κατά την εμφάνισή τους στο «Carpool Karaoke».

Παρά το γεγονός ότι η εκπομπή του Corden έχει τεράστια απήχηση, υπάρχουν ορισμένοι καλλιτέχνες που δεν έχουν εμφανιστεί ακόμα στο «Carpool Karaoke», παρά τις προσπάθειές του. Σύμφωνα με τον παρουσιαστή, έχει προσεγγίσει τον Kanye West, ο οποίος όμως ακύρωσε την εμφάνισή του τρεις φορές, κοστίζοντας περίπου 45.000 λίρες στην εταιρεία παραγωγής.