Πώς θα δημιουργήσετε ένα μακιγιάζ αναλλοίωτο για ένα ολόκληρο 24ωρο

gunaika-bapsimo-omorfia-makigiaz
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 04 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Εδώ είναι οι τρόποι για να έχετε διαρκώς ένα άψογο make up από το πρωί έως το βράδυ, χωρίς την ανάγκη επαναληπτικών εφαρμογών.

Εξανεμίζεται το make up σας μέσα σε μια ώρα; Αυτές οι ειδικές κινήσεις «υποστήριξης» θα το κρατήσουν σταθερό ακόμη και αν ιδρώνετε εύκολα:

-Σε καθαρό πρόσωπο εφαρμόστε μια πλούσια ενυδατική κρέμα oil-free και περιμένετε μέχρι να απορροφηθεί τελείως.

-Στη συνέχεια απλώστε μια πλούσια στρώση primer για να γεμίσει τους πόρους και να βοηθήσει να σταθεροποιηθεί καλύτερα το επόμενο στρώμα.

-Με ένα πινέλο απλώστε ομοιόμορφα το φον ντε τεν της επιλογής σας.

-Τέλος, περάστε μια ελαφριά στρώση από διάφανη πούδρα και ολοκληρώστε τη δομή ψεκάζοντας όλο το πρόσωπο με ένα setting spray.

Primer Plus Radiance SPF 25, Bobbi Brown: Προϊόν μακιγιάζ πολλαπλών χρήσεων, που χαρίζει λάμψη και καταπραΰνει την επιδερμίδα.

Αναζητάτε περισσότερη διάρκεια στο ρουζ; Ο τρόπος με τον οποίο οι make up artists καταφέρνουν να διατηρήσουν σταθερό το ρουζ στα πρόσωπα των μοντέλων κατά τη διάρκεια πολύωρων επιδείξεων είναι να συνδυάζουν διαφορετικές υφές προϊόντος, την μια πάνω στην άλλη.

-Πρώτα απλώνετε στα ζυγωματικά ένα ρουζ με κρεμώδη σύνθεση. Εκτός από το απαραίτητο χρώμα που θα δώσουν στα ζυγωματικά σας, δημιουργούν και μια βάση σταθεροποίησης για το κόμπακτ ρουζ σε μορφή πούδρας, που θα απλώσετε στη συνέχεια.

Rouge Contraste Powder Blush, Chanel: Μεταξένιο ρουζ που απλώνεται ομοιόμορφα και διατηρείται σταθερό.

Σας φεύγει διαρκώς το κραγιόν;

-Η πρώτη «μυστική» κίνηση είναι να εφαρμόζετε λίγη βαζελίνη σε όλη την επιφάνεια των χειλιών.

-Κατόπιν σχεδιάστε το περίγραμμα των χειλιών με ένα μολύβι στο χρώμα του κραγιόν, ώστε να περιορίσετε τυχόν λάθη στην εφαρμογή του κραγιόν.

-Απλώνετε στη συνέχεια το κραγιόν (προτιμότερο σε ματ υφή) με τη βοήθεια ενός λεπτού πινέλου και πιέζετε τα χείλη σας σε ένα χαρτομάντιλο για να φύγει η περίσσεια χρώματος.

> Προσθέστε άλλη μια στρώση κραγιόν με ελαφριές κινήσεις.

Rouge Pur Couture The Slim No 01 Extravagant, Yves Saint Laurent: Ματ κραγιόν μεγάλης διάρκειας.

Σπάει εύκολα η σκιά των ματιών; Για να το αποφύγετε, δημιουργήστε μια βάση πριν απλώσετε την αγαπημένη σας σκιά, αναμειγνύοντας μια ανάλαφρη κρέμα ματιών με concealer. Απλώστε ομοιόμορφα σε όλο το βλέφαρο, περιμένετε να απορροφηθεί και απλώστε με σιγουριά την σκιά σας.  

Flawless Fusion Ultra Longwear Concealer, Laura Mercier: Κονσίλερ για πλήρη κάλυψη και διάρκεια (attica).

 Λιώνει η μάσκαρα; Κατά τη διάρκεια της ημέρας η μάσκαρα χάνει την έντασή της, αλλά μπορείτε να καθυστερήσετε για πολλές ώρες αυτή την απώλεια, περνώντας τις βλεφαρίδες σας με λίγη βαζελίνη που θα τοποθετήσετε σε ένα καθαρό πινελάκι. Η μάσκαρα που θα απλώσετε στη συνέχεια, θα παραμείνει αψεγάδιαστη για πολύ περισσότερο χρόνο.

-Η πιο εύκολη λύση: προμηθευτείτε μια αδιάβροχη μάσκαρα, η οποία θα σας βγάλει ασπροπρόσωπη ακόμη και μετά από ένα γρήγορο ντους.

Μonsier Big Volume Mascara, Lancome: Μάσκαρα για μεγάλες και τολμηρές βλεφαρίδες που διαρκεί έως και 24 ώρες.

ΣΟΦΙΑ ΜΑΡΓΑΡΗ