Ο Donald Trump μάλλον δεν παρακολουθεί «Game Of Thrones»

game-of-thrones
ΤΕΤΑΡΤΗ, 09 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Η απόπειρα του Αμερικάνου προέδρου να κάνει ένα meme για το αμφιλεγόμενο συνοριακό τείχος με το Μεξικό απέτυχε θεαματικά.

Ένα από τα πράγματα που ξεχωρίζει τον Αμερικάνο πρόεδρο Donald Trump από τους προκατόχους του είναι η έφεση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ιδιαίτερα το Twitter, το οποίο αποτελεί αγαπημένη πλατφόρμα του. Από εκεί ο Αμερικάνος πρόεδρος έχει «απαντήσει» επανειλημμένως στους επικριτές του, τόσο από τον χώρο της πολιτικής, όσο και του θεάματος.

Περνώντας λοιπόν αρκετή ώρα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θα πίστευε κανείς πως ο Donald Trump είναι ενήμερος για τις εξελίξεις σε δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές. Όπως φαίνεται όμως από μια πρόσφατη ανάρτηση του στο Twitter, ο Αμερικάνος πρόεδρος (ή ενδεχομένως το επιτελείο του) μάλλον δεν παρακολουθεί το «Game Of Thrones».

Θέλοντας να τονίσει την πρόθεση του να χτίσει ένα αμφιλεγόμενο συνοριακό τείχος μεταξύ των ΗΠΑ και του Μεξικό, ο Trump μοιράστηκε ένα meme εμπνευσμένο από την επική σειρά φαντασίας του HBO. Στην φωτογραφία εμφανίζεται το πρόσωπο του Αμερικάνου προέδρου πάνω από μια μακέτα του τείχους και η φράση «the wall is coming» με την γνωστή γραμματοσειρά του «Game Of Thrones». Στο παρελθόν ο Trump είχε μοιραστεί ένα αντίστοιχα εμπνευσμένο meme, όπου ανακοίνωνε την πρόθεση του να επιβάλλει κυρώσεις στο Ιράν.

Δυστυχώς όμως για τον Αμερικάνο πρόεδρο, η επιλογή του «Game Of Thrones» για την νέα του ανάρτηση ήταν μάλλον άστοχη, καθώς στο δραματικό φινάλε του έβδομου κύκλου τα τείχη Westeros του καταρρέουν. Όπως ήταν αναμενόμενο, οι χρήστες του Twitter δεν άργησαν να ενημερώσουν τόσο για την αποτυχία του meme, όσο και για το γεγονός ότι το «τείχος» που αποσκοπεί να χτίσει μοιάζει με φράχτη.

Με τα γυρίσματα του όγδοου και τελευταίου κύκλου της σειράς να έχουν ολοκληρωθεί, το «Game Of Thrones» θα κάνει πρεμιέρα την άνοιξη. Θέλοντας να κρατήσει τους θαυμαστές της σειράς «ζεστούς» μέχρι τότε, το HBO έδωσε στην δημοσιότητα μια πρώτη ματιά του επερχόμενου φινάλε.