«Νέο αίμα» στο spin-off του «Game Of Thrones»

naomi-ackie-Jamie-campbell-bower-georgie-henley
ΤΕΤΑΡΤΗ, 09 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Naomi Ackie, Jamie Campbell Bower και Georgie Henley συμφώνησαν να συμπρωταγωνιστήσουν, ενώ η S.J. Clarkson θα σκηνοθετήσει τον πιλότο.

Μετά από επτά καταιγιστικούς κύκλους, το «Game Of Thrones» θα αποχαιρετήσει το φανατικό κοινό του τον Απρίλιο, όταν και θα κάνει την πρεμιέρα της η όγδοη σεζόν. Ο χωρισμός όμως θα είναι σχετικά μικρός, καθώς το HBO έχει ήδη ξεκινήσει τον σχεδιασμό μιας spin-off σειράς, βασισμένης σε μια ιδέα του δημιουργού των πρωτότυπων βιβλίων George R.R. Martin που επεξεργάστηκε η Jane Goldman.

REX/Shutterstock / David Fisher

Η Noami Watts θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο spin-off του «Game Of Thrones».

Οι δύο πρώτοι ηθοποιοί που ανακοινώθηκαν πως θα συμμετάσχουν στο spin-off ήταν η Naomi Watts και ο Josh Whitehouse, ενώ, σύμφωνα με άρθρο του Variety, το ΗΒΟ έχει έρθει σε συμφωνία με τους Naomi Ackie, Denise Gough, Jamie Campbell Bower, Sheila Atim, Ivanno Jeremiah, Georgie Henley, Alex Sharp και Toby Regbo. Παράλληλα, η S.J. Clarkson με θητεία στις σειρές «Jessica Jones» και «The Defenders» – αναμένεται να σκηνοθετήσει τον πιλότο και να σχεδιάσει την αισθητική της σειράς.

HBO

Λογικά δεν θα λείψουν οι δράκοι από την πρίκουελ σειρά.

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, το spin-off του «Game Of Thrones» θα διαδραματίζεται χιλιάδες χρόνια πριν τα γεγονότα της κεντρικής σειράς, την λεγόμενη «Εποχή των Ηρώων». Η νέα σειρά θα εξετάζει πολλούς από τους μύθους, ιστορικά πρόσωπα και μυστικά του Westeros, όπως την πραγματική ιστορία των White Walkers και των Stark.