Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της ταινίας «Κακά παιδιά 3»

bad-boys
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 11 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Ο Will Smith και ο Martin Lawrence ανακοίνωσαν την έναρξη της παραγωγής του νέου σίκουελ μέσω των λογαριασμών τους στο Instagram.

Μετά από περίπου 15 χρόνια απουσίας, οι αστυνομικοί ντετέκτιβ, Mike Lowry και Marcus Burnett, θα επιστρέψουν στη μεγάλη οθόνη για μια νέα περιπέτεια στο «Τα κακά παιδιά 3». Οι δύο πρωταγωνιστές της ταινίας, Will Smith και Martin Lawrence, επιβεβαίωσαν την έναρξη της παραγωγής μέσω του Instagram.

Ο «Φρέσκος πρίγκιπας» ανέβασε μια φωτογραφία του σεναρίου της ταινίας, η οποία τιτλοφορείται «Bad Boys For Lif3». Στην ανάρτησή του ο Smith έγραψε «Ημέρα 1. Θα κρατήσω όλους ενήμερους», υποσχόμενος έτσι updates για την παραγωγή.

Από την πλευρά του ο Lawrence μοιράστηκε μια φωτογραφία από την πρώτη ταινία της σειράς, σχολιάζοντας «Πάμε να δουλέψουμε» με τα hashtags #teammartymar, #badboysforlife και #hustlehard.

Η τρίτη ταινία της σειράς βρισκόταν στο στάδιο σχεδιασμού για πολλά χρόνια και μετά από πολλές αλλαγές σκηνοθετών και σεναριογράφων, οι δύο πρωταγωνιστές κατάφεραν να φτάσουν σε συμφωνία με τους παραγωγούς. Οι δύο ηθοποιοί επιβεβαίωσαν με μεγάλο ενθουσιασμό την είδηση τον περασμένο Νοέμβριο, μέσω ενός βίντεο στο Facebook.

Instagram / Will Smith

Ο Michael Bay σκηνοθέτησε τις δύο πρώτες ταινίες που κυκλοφόρησαν το 1995 και το 2003, ενώ οι Adil El Arbi και Bilall Fallah θα σκηνοθετήσουν το «Bad Boys For Lif3». Πέραν των Smith και Lawrence, στο νέο σίκουελ αναμένονται να εμφανιστούν επίσης οι Alexander Ludwig, Charles Melton, Vanessa Hudgens και Joe Pantoliano. Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις, η πρεμιέρα της ταινίας θα πραγματοποιηθεί τον Ιανουάριου του 2020.