«Peaky Blinders»: Δεν θα εμφανιστεί τελικά ο David Beckham στον νέο κύκλο

david-beckham Andrew Yates
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 11 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Η Kent & Curwen του πρώην ποδοσφαιριστή πρόσφατα αποκάλυψε μια νέα συλλογή μόδας εμπνευσμένη από τη σειρά του BBC.

O David Beckham έδωσε τροφή σε φήμες για μια εμφάνιση στον πέμπτο κύκλο της τηλεοπτικής σειράς του BBC, «Peaky Blinders», τα γυρίσματα της οποίας έχουν ήδη ξεκινήσει. Ο 43χρονος πρώην ποδοσφαιριστής ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες όπου φορά ένα φινετσάτο κουστούμι μπροστά από μια ζωγραφιά των Tommy και Arthur Shelby, των χαρακτήρων που υποδύονται οι Cillian Murphy και Paul Anderson.

«Απίστευτη μέρα στο σετ του “Peaky Blinders”. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον δημιουργό, Steve Knight, και το συνεργείο που με πρόσεξαν. Ανυπομονώ για την πέμπτη σεζόν» έγραψε χαρακτηριστικά ο Beckham στις αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αναπόφευκτα λοιπόν, πολλοί θεώρησαν πως ο Beckham θα εμφανιστεί στα νέα επεισόδια, κάτι το οποίο όμως διέψευσαν οι παραγωγοί. «Δεν γνωρίζουμε για κάποια εμφάνιση του David Beckham στον πέμπτο κύκλο του “Peaky Blinders”» δήλωσαν χαρακτηριστικά εκπρόσωποι του BBC.

 Ενώ τελικά ο Beckham δεν θα εμφανιστεί στα νέα επεισόδια της σειράς, πρόσφατα αποκάλυψε τη νέα συλλογή της εταιρείας μόδας Kent & Curwen η οποία είναι εμπνευσμένη από το «Peaky Blinders». Σχεδιαστής της συλλογής είναι ο δημιουργικός διευθυντής της σειράς, Daniel Kearns.