Συνεχίζεται η κόντρα Robbie Williams – Jimmy Page

robbie-williams-Jimmy-page
ΔΕΥΤΕΡΑ, 14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Ο 44χρονος pop star φέρεται να «επιστράτευσε» τη μουσική των Led Zeppelin για να πειράξει τον 75χρονο γείτονά του.

Η πολύχρονη διένεξη του Robbie Williams και του Jimmy Page με αφορμή τις ανακαινίσεις στο σπίτι του πρώτου, φαίνεται πως συνεχίζεται και η ένταση έχει ανέβει κατακόρυφα. Ένας κάτοικος της περιοχής μάλιστα ισχυρίζεται πως ο Williams έχει «επιστρατεύσει» το hard rock της δεκαετίας του 1970 για να πικάρει τον γείτονά του.

Σε άρθρο της Telegraph αναφέρεται πως ένας κάτοικος κατήγγειλε στις δημοτικές αρχές πως ο Williams παίζει δυνατά μουσική «αντίπαλων» συγκροτημάτων των Led Zeppelin, όπως Black Sabbath, Pink Floyd και Deep Purple, όποτε βλέπει τον Page στον κήπο του. Στη συνέχεια αναφέρει επίσης πως ο Williams μεταμφιεζόταν σε Robert Plant φορώντας μια μακριά περούκα και βάζοντας ένα μαξιλάρι κάτω από την μπλούζα του.

REX/Shutterstock / Chris Lever

Δεν έχει γίνει γνωστό εάν ο Robbie Williams επιχείρησε να ερμηνεύσει τραγούδια των Led Zeppelin όταν φέρεται να μεταμφιέστηκε σε Robert Plant.

«Η επιτροπή μπορεί να μην γνωρίζει πως ο Robbie Williams παίζει δυνατά rock των 1970s με ηχεία εξωτερικού χώρου όταν βλέπει τον Jimmy Page έξω από το σπίτι του. Αυτό που είναι το πιο ενοχλητικό, είναι πως ο κύριος Williams παίζει μουσική ανταγωνιστικών συγκροτημάτων Black Sabbath, Pink Floyd και Deep Purple» υπογράμμισε ο κάτοικος στην επιστολή του.

«Προφανώς γνωρίζει πως αυτό αναστατώνει τον κύριο Page. Έχουν υπάρξει και ορισμένες αναφορές πως ο Robbie Williams μεταμφιέστηκε για να μιμηθεί τον εμβληματικό frontman των Led Zeppelin και τραγουδιστή, Robert Plant» συμπλήρωσε ο ανώνυμος κάτοικος. Εκπρόσωπος του Williams σχολίασε πως οι ισχυρισμοί του κατοίκου είναι «εντελώς κατασκευασμένες ανοησίες».

REX/Shutterstock / Lucy Young

O Jimmy Page έχει εκφράσει ανησυχίες πως τα έργα ανακαίνισης στο γειτονικό σπίτι του Williams μπορεί να προκαλέσουν ζημιές στο δικό του.

Τον περασμένο μήνα ο Williams απέκτησε άδεια υπό όρους για την κατασκευή μια υπόγειας πισίνας στο σπίτι του στο δυτικό Λονδίνο. Η απόφαση ήρθε μετά από περίπου πέντε χρόνια δικαστικής διαμάχης μεταξύ των δύο μουσικών, με τον Page να ισχυρίζεται πως τα έργα θα προκαλέσουν ζημιές στο γειτονικό σπίτι του.