Χορεύοντας βαλς με τον Marlon Brando στην Ταϊτή

marlon-brando
ΔΕΥΤΕΡΑ, 14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Ο Billy Zane θα ενσαρκώσει τον εμβληματικό ηθοποιό στην ταινία «Waltzing With Brando» με φόντο μια ατόλη στον Ειρηνικό Ωκεανό.

Η ιστορία δημιουργίας του οικολογικού «καταφυγίου» του Marlon Brando θα μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη, με τον ελληνικής καταγωγής Billy Zane να αναλάβει χρέη παραγωγού και τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Η ταινία θα βασίζεται στα απομνημονεύματα «Waltzing With Brando» που έγραψε ο αρχιτέκτονας του εμβληματικού ηθοποιού, Bernard Judge.

Το βιβλίο εξιστορεί πώς ο Brando έπεισε τον άσημο, αλλά ιδεαλιστή τότε αρχιτέκτονα να αφήσει στην άκρη την καριέρα του για να σχεδιάσει ένα πρότυπο οικολογικό καταφύγιο σε ένα μικρό και ακατοίκητο νησί της Ταϊτής. Η ταινία θα διαδραματίζεται κυρίως στην περίοδο 1969-1974, όταν ο Brando ήταν ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους ανθρώπους στον κόσμο και ετοιμαζόταν για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στις ταινίες «Νονός» και «Τελευταίο ταγκό στο Παρίσι».

Το «καταφύγιο» του Brando βρίσκεται στο νησάκι Tetiaroa, βόρεια της Ταϊτής.

Ο Bill Fishman έχει αναλάβει να γράψει το σενάριο και να σκηνοθετήσει την ταινία, ο οποίος είχε συνεργαστεί με τον Zane στο western «Posse» το 1993. Η έναρξη των γυρισμάτων του «Waltzing With Brando» έχει προγραμματιστεί για το 2019, αφού ολοκληρωθεί η επιλογή του υπόλοιπου καστ και συντελεστών.