Επιστρέφει ο Eddie Murphy ως «Πρίγκιπας της Ζαμούντα»

coming-to-america-eddie-murphy
ΔΕΥΤΕΡΑ, 14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Ενθουσιασμένος για τη συνέχεια στην κλασική κωμωδία του John Landis δηλώνει ο Eddie Murphy.

Μια από τις πιο διαχρονικές και «σίγουρες λύσεις» στο Χόλυγουντ, ειδικά τα τελευταία χρόνια, είναι τα ριμέικ και τα σίκουελ επιτυχιών του παρελθόντος. Ένας από τους μεγαλύτερους κωμικούς ηθοποιούς της δεκαετίας του 1980, ο Eddie Murphy, ανακοίνωσε πως θα επιστρέψει σε έναν από τους χαρακτηριστικότερους ρόλους της καριέρας του, του «Πρίγκιπα της Ζαμούντα» που γύρισε ο John Landis το 1988.

Σύμφωνα με άρθρο του Deadline, το σενάριο της νέας κωμωδίας θα φέρει την υπογραφή του Kenya Barris, ενώ ο Craig Brewer με θητεία σε πολλά επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς «Empire» έχει συμφωνήσει να σκηνοθετήσει. Στην πρωτότυπη ταινία ο Murphy υποδύεται έναν Αφρικανό πρίγκιπα ο οποίος «δραπετεύει» στην Αμερική για να αποφύγει ένα συνοικέσιο αλλά και για να αναζητήσει μια γυναίκα με ισχυρή θέληση ώστε να την κάνει βασίλισσά του.

Η επερχόμενη συνέχεια θέλει τον Βασιλιά, πλέον, της Ζαμούντα να επιστρέφει στην Αμερική για να βρει έναν χαμένο γιο και απίθανο διάδοχο στον θρόνο του. Πέραν του Murphy,  στο σίκουελ αναμένονται να επιστρέψουν και άλλα μέλη του καστ της πρώτης ταινίας, όπως οι Arsenio Hall, Shari Headley, John Amos και James Earl Jones.

«Μετά από πολλά χρόνια αναμονής, είμαι ενθουσιασμένος που ο “Πρίγκιπας της Ζαμούντα 2” προχωράει επίσημα. Έχουμε συγκεντρώσει μια εξαιρετική ομάδα που οδηγεί ο Craig Brewer, ο οποίος έκανε εξαιρετική δουλειά στο “Dolemite” και ανυπομονώ να φέρουμε όλους εκείνους τους κλασικούς και πολυαγαπημένους χαρακτήρες ξανά στη μεγάλη οθόνη» δήλωσε ο Murphy.