Ανακοινώθηκαν άλλες δύο «Επικίνδυνες Αποστολές»

mission-impossible-fallout
ΤΡΙΤΗ, 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Ο Tom Cruise επιβεβαίωσε πως θα επιστρέψει για άλλες δύο φορές στον ρόλο του Ethan Hunt, το καλοκαίρι του 2021 και του 2022.

Η έκτη ταινία της σειράς «Επικίνδυνη Αποστολή» σημείωσε τεράστια επιτυχία, οπότε δεν πρέπει να προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι ήδη ανακοινώθηκαν άλλες δύο συνέχειες. Την είδηση επιβεβαίωσε μέσω Twitter ο μεγάλος πρωταγωνιστής των ταινιών, Tom Cruise. Εκεί ο ηθοποιός ανέβασε το λογότυπο των ταινιών με δύο αναμμένα φυτίλια.

Το Twitter επέλεξε και ο Christopher McQuarrie να ανακοινώσει την επιστροφή του στη σκηνοθεσία των ταινιών. Στην ανάρτησή του ο σκηνοθέτης έγραψε χαρακτηριστικά: «Αποστολές: Αποδεκτές», επιβεβαιώνοντας τον ρόλο του στις επόμενες δύο συνέχειες.

«Έχω πολλές ιδέες για την επόμενη φάση, σχετικά με τις επόμενες δύο ή τρεις ταινίες, το πού θέλω να πάω. Δεν είμαι έτοιμος να τις συζητήσω τώρα, αλλά θα μπορείτε να καταλάβετε τι εννοώ όταν δείτε το “Επικίνδυνη Αποστολή: Η Πτώση”. Είναι η κορύφωση σε όλη τη σειρά» είχε σχολιάσει ο Cruise στο Total Film, σχετικά με το μέλλον του στον ρόλο του Ethan Hunt.